Szeretitek/elvezitek a strandot babaval, kisgyerekkel ?
Élvezni élvezem abban az értelemben,hogy jó látni, ahogy a gyerek jól érzi magát. Amúgy meg irtó fárasztó, nem is elsősorban fizikailag, hanem mentálisan: egy másodpercre nem nézhetsz félre, mert elesik, elcsúszik stb.
Mi a hétvégén nagyszülőkkel voltunk, így 4-en egész kényelmes volt a 2 gyerekre (2 és 4 évesek) :)
Mi is most voltunk nyaralni a 2évesünkkel.
Elvezte. Élveztük mi is, jo vplt latni hogy örül, és az is kikapcsolódás, pihenes volt.
Vagy egyszerre 3an voltunk benn, úszógumival a nagyobba, vagy án vagy a férjem felváltva a babás medencébe, addig a másikunk pihent.
Tavaly ugyan igy csináltuk.
Igen, nagyon élvezzük!
Sőt, a nyaralásokat is!
Persze, hogy nem pihentető, de a kisbabás/kisgyerekes időszak nem is a pihenésről szól!
Persze,azért is megyünk.Már kisbabaként is vittem mindig,igaz javarészt a fűben pihentünk vagy a játszótérre vittem egy kicsit be a többi gyerekhez,de most hogy elmúlt 1,5 éves be tudtam vinni a medencébe.
Én nem vittem babamedencébe,egyáltalán nem élvezte.De a nagy medencét igen.
Az úszó gumit is ki kellett rakni,mert ki akart mászni miután ráérzett,hogy jó kint lenni.
Kézben úsztattuk többnyire egy fél órát aztán kivittük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!