Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Parod mennyit segit a baba es...

Parod mennyit segit a baba es a hazkorul? Milyen egy jo ferj?

Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 19:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

"Ne gondold,hogy ez ilyen egyszerű,könnyen dobáljátok ezt a frázist."

De, ilyen egyszerű. Pont ezt támasztja alá a te történeted is. Nem a gyerek születése után kell kapálózni és nem akkor kell ràjönni, hogy "basszus, amihez eddig szokattam, az már nem megy".

Ha nem "kényeztetted" volna el előre azzal, hogy pusztán szeretetből kiszolgálod (="nem vártad el"), nem jutottál volna ide.

Bizony hogy el kell várni előtte is, hogy egyenlő legyen a felállás.

2021. aug. 7. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:
11%

És ti heti hány nap mentek be a párotok helyett dolgozni? Vagy csak azt várjátok hogy helyettetek robotoljon a pénzkereseten felül?

vagy csak elvárások meg igények vannak és ti nem segítetek?

Az más ha a nő is dolgozik már, ott felel fele, de míg a gyerek ellátása a munkája, azért tartják el, az a minimum hogy mindent megcsinál.

2021. aug. 8. 07:50
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha a férjnek 8 óra a munkája, a nőnek is 8 óra a munkája otthon, utána felezés. Persze mivel a házimunka is a napja része így kb alig marad más estére.

Vagy a férj kiejti a munkát a keze közül délután és neki hawaii, a nőnek meg 24/7 folyamatos gyerekfelvigyázás? Szerinted egy babysitter meg egy bejárónő nem dolgozik? Csak mert ha igen, akkor az anya aki a gyerekre vigyáz és szórakoztatja meg a házimunka nagyrészét elvégzi az bizony dolgozik.

2021. aug. 8. 08:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"de míg a gyerek ellátása a munkája, azért tartják el, az a minimum hogy mindent megcsinál"

1, a gyerek ellátása a munkája, nem pedig házicseléd;

2, nem eltartják. Ha dolgozott előtte akkor az eső két évre kap egy rosszabb fizetésnyit. Vannak akik munkával kevesebbet visznek haza.

3, az egész szemlélet rossz. Normális családokban a gyerekkel való otthonlétet is munkának tekintik.

Inkább fordítva kellene feltenni a kérdést:

akit ennyire semmibe vesz a férje, próbált már valamikor cserélni vele, hogy a férj maradjon otthon?

2021. aug. 8. 08:06
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

12 van neked gyereked?

És már megbocsáss, de engem aztán nem tartott el a férjem amíg otthon voltam. Kaptam a csedet, majd a gyedet és komoly tartalékom volt a saját számlámon.

Gyerekkel otthon lenni 0-24-es szolgálat. Persze erősen függ a gyerek habitusától.. De egy Buddha természetű baba is idővel akaratára ébred...

Én a magam részéről sokszor mentem volna inkább dolgozni, mert sokkal kevésbé fárasztó, mint otthon lenni.

2021. aug. 8. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

#12 olyan kva unalmas már hogy 6 miliomodjára írod ezt ide kb. Ettől még ez egy fasság, és az is marad. Férjem pl dolgozik h-p 8tól 4.20, hétvégén nem dolgozik ahogy délután sem. Szerinred a gyerekkel csak heti 5x8 órát kell foglalkozni? Se este se éjjel se hétvégén nincs semmi? Mellé háztartás...

Hülye voltál matekból mondtam már, de mindegy mert úgyis megkérdezed még ezt ezen az oldalon még 6 milliószor, mert ennyire ostoba vagy.

2021. aug. 8. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
Nem kell túlragozni. A tehetetlenebb férjeknek is teret kell hagyni. Menj el 2 napra anyádhoz és hagyd rá az egészet. Képesek ellátni ők is mindent, csak nincs tőlük elvárva, mert áldozatként szolgálnak egyesek ahelyett, hogy beszélnének.
2021. aug. 8. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!