Parod mennyit segit a baba es a hazkorul? Milyen egy jo ferj?
Semmit nem segít, megosztjuk a közös háztartás és közös gyerek közti teendőket.
Amikor otthon voltam, akkor több házimunkát végeztem, mint ő, amióta mindketten dolgozunk, ugyanannyi házimunkánk van.
Hm de jo nektek az en parom nem sok mindenbol veszi ki a reszet.
Neha jatszik a babaval neha egyutt furdessuk es olykor-olykor ossze pakol itthon ha rendetlenseg van.
Parotok mennyi idot programozik egyedul es mennyi idot van tavol?
Az én férjem nem programozik nélkülünk, pedig szoktam neki mondani, hogy mozduljon ki. Úgy néz rám mintha megőrültem volna 😄
Pihenésképp ő kockul, miután alszik a gyerek.
Egyébként mi is megosztjuk a munkát én ezt már 10 éve leakartam tisztázni vele, hogy senki cselédje nem vagyok, de nem kellett elmagyarázzam, mert valamiért neki ez magától értetődő volt.
Szóval kb felesben csináljuk, annyi, hogy most én vagyok itthon a gyerekkel így a házimjnka nagyrészét én megcsinálom, de ha elmarad, akkor sincs baj, megcsináljuk ketten.
Gyerek előtt feleztünk kb, én extrába bevállaltam a főzést, mert szertem csinálni.
Mikor a gyerek megy bölcsibe, akkor is felosztjuk igazságosan a munkát.
Ha délutános vagy szabad, akkor sokszor kel reggel a gyerekkel, hogy kialudjam magam, de nem mindig persze, mert ő is hajnalban kel ha délelőttös. Felváltva altatunk.
Ő fürdet, én qddig összerámolok este. Szokott mosogatni, szemetet levinni, konyhában seperni, pelenkázni, játszóterezni, bármit ha a munka mellett az ideje engedi.
"De jó nektek"
?
Tudtad kinek szülsz. Ez nem szerencse, hanem választás kérdése.
Ha szétmentek, mert beleszakadsz, legközelebb jobban válassz!
6
Ne gondold,hogy ez ilyen egyszerű,könnyen dobáljátok ezt a frázist.
Saját példám..4 éve vagyunk együtt,3,5 éve együtt is élünk. Sok mindenből kivette a részét eddig,bár nem vártam el,szeretek főzni meg takarítani is,kikapcsol.
Amikor terveztük a babát,várta. Alapból gondoskodó,velem is,a szüleivel és a 80 éves nagymamájával is. Amikor megszültem,alig várta,hogy segíthessen. És akkor most.. egyszer nem fürdette,pelenkàzni kb.5x, nem eteti,kupit csinál,nem pakol el.. én kb.hazicseléd lettem és a gyerek is az én gondom. Szeret,az biztos és imádja a fiát. Csak valahol elcsúsztunk a dolgon,èn hülye megcsináltam mindent,de mindig mondtam neki,segítsen. Ma közöltem vele,hogy ha akar 2.gyereket lesz szíves kivenni a részèt mindenből mert hiàba vágytam én is mindig 2 gyerekre,magamnak nem fogok szülni. Nem tetszett neki annyira..A lènyeg,hogy nem ezt vártam,nem ezt beszéltük meg,előre ezt nem mindig lehet tudni. Amúgy nem jár sehová, dolgozik sokat de mindig itthon van velünk,csak míg én főzés közben rohangálok az 1 éves után,ő a kanapén telefonozik..
Most megy szabira és elbeszélgetés lesz,addig összeszedem a mondandómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!