Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis az hogy egy 2 eves...

Normalis az hogy egy 2 eves gyereknek mar kezd barnulni elol a foga?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Szoktad neki mosni? Mennyi édességet eszik vagy teát iszik ami szinezheti esetleg szinezett gyümölcslevek stb?

Az én fiam 2 éves lesz hófehérek a fogai és mindig mosom neki nenedent fogkrémmel az első foga óta. Lehet öröklődési hajlam is. De szerintem nem normális ha rendesen ápolod. ha pedig nem akkor kezdd el neki mosni tisztitani. Végső esetben pedig nem árt ha megnézi egy gyermekfogorvos, hátha ő jobb tanácsot tud adni mitől lehet.

2010. aug. 29. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:
teától lehet
2010. aug. 29. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:
De normális igen, pont a minap beszéltem erről a patikában a gyógyszerészekkel, mivel a 16 hónapos kisfiam felső metszőfoga belül barna volt. Mossuk a fogát, nem alszik el cumival, nem kap édességet. Azt mondták, hogy ez sajnos hajlam is, és van a fogorvosnál tisztitó kezelés, ahol kábé óvatosan leradirozzák. Azóta sokkal alaposabban és erősebben sikálom, és valamelyest múlik, mivel most még nem ültethetem be fogorvoshoz, csak ha már megül a fenekén :) De később muszáj lesz elvinni, ha igy marad.
2010. aug. 29. 09:22
 4/4 A kérdező kommentje:
igen szoktuk mosni,lehet nem tokeletesen mert nekem nem engedi o mossa egyedul.Nem eszik sok edesseget,teat iszik neha,cukor mentes gyumilevet es babavizet.Nekem nemrossz a fogam es a paromnak se.ugy hogy nemtom mitol kezdett ilyen hamar elromlani?
2010. aug. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!