Tápszerezők, ti éjszaka fent vagytok órákat az etetés miatt?
A babám anyatejes születése óta, kétszer kel, fél 2 és fél 5 körül.
Hamarosan szeretném leválasztani, mert a közeljövőben tervezzük a kistesót, de a szoptatás miatt nem jött még meg, biztos kell majd 3-4 hónap a szervezetemnek a helyreálláshoz.
Na de, éjszaka hogy etettek? A babám csak pár alkalommal kapott tápszert kiegészítésként, még az első hetekben, mikor kevés volt a tej. Akkor éjjel felkeltem, felforraltam a vizet, csap alatt visszahűtöttem, bekevertem, megetettem.
Ez hogy megy nálatok? Míg felforr a víz és visszahül, addig sír a gyerek? Na meg ez nekem akkor nem 10 perc volt, hanem visszaaltatással simán 1 óra is, éjjel kétszer ennyit fent lenni nem nagy buli.
Ti hogy csináljátok a leggyorsabban, legpraktikusabban az éjszakai etetést?
Az iszsz babámmal sokszor kellett kelni, a tápszeres mellett viszont szinte le sem lehetett feküdni aludni! Amíg az iszsz gyorsan visszaaludt mellen, addig a tápszerest hiába ringattuk, hiába volt cumi a szájában, marha nehezen aludt el, de akkor is még marha sokáig mozgásban kellett lennie ahhoz, hogy ne ébredjen fel. A rekord az volt amikor az esti altatás után másnap de. 11kor tudtam lefeküdni aludni - borzasztó év volt, már a párommal hallucináltunk a fáradtságtól.
Amíg csináltam a tápszert ordított, ez van. Mondjuk ő mindig ordított. Ha wcre mentem, ha enni akartam, mindig. :S
(és ő ilyen is maradt, már iskolás, se áhhhh)
Dehogy!
Babavíz 15-20 másodpercre a mikróba, aztán gyors bele a por, összerázom és kész, iható. Nem kell forralgatni, hűtögetni.
Megissza, aztán elfordul és alszik. Összesen max 5 percet vagyok fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!