Miért ébred fel ennyiszer egy éjszaka?
Nálunk mindig alvás közben kezdett nyilallni a fiam ínye. Ahogy kijöttek a fogak, nem volt utána gond.
Másik amire gondolok, hogy nem lehet hogy sok minden történik veletek egy nap és nem tudja könnyen feldolgozni az őt ért ingereket? A fiam a bölcsőde kezdésnél volt rossz alvó.
Szia! Nálunk is volt egy ilyen időszak. Forgólódott, fél óránként megébredt, napközben sem aludt csak 2x,3x félórát.
Nálunk a mozgásfejlődés volt a ludas. Kb 1 hónapig volt ez. Mi úgy oldottuk meg, hogy az apukájával aludt nagyjából minden 3. éjszaka a nappaliban. Ő nem kelt fel a mocorgásra, én aludtam, de azt meghallottam, ha éhség miatt jelez
mennyi idős most? hogy/hol alszik napközben?
a kétszer félóra nappali alvás mindenképp nagyon kevés, tuti túlpörög estére, nem tudja feldolgozni a napi eseményeket. ha most féléves kor körül van, akkor még bőven háromszor kéne aludnia napközben, alkalmanként LEGALÁBB 30-60 percet. ha már 6-9 hónapos, akkor a két alvás oké, de a félóra rettenetesen kevés. legalább 1-1,5-nek kéne lennie alkalmanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!