Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha kulfoldon elsz/elnel,...

Ha kulfoldon elsz/elnel, adnal/adtál NEM nemzetkozi nevet a babadnak?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekunk a Scarlett es a Haven nev, de végül nem valoszinu, hogy ezeket valasztjuk a rokonok miatt. Egy ido utan nyilvan tudnak kiejteni, megszoknak stb., de nem vagyok benne biztos, szerintem fura lenne, hogy mindenki magyar a csaladban es a gyerekunknek nem az a neve.

Kivancsi vagyok, kit mit gondol errol?

Mar van egy kisfiunk Oliver, Ollie-nak hivjuk. Szerdan erkezik a kislányunk es meg nincs neve. En nagyon húzok efelé a ket nev fele, de igazabol vannak mas nevek a tarsolyunkban, valoszinu azok kozul valasztunk majd.

2021. aug. 2. 18:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A vezeteknev Fodor, szerintem emellett nem hangzik annyira hülyén egy külföldi nev, mint egy Kovacs mellett. De igen, igaz, amit írtok es ezen is gondolkdlodtunk, hogy egy Scarlettel vagy Havennel mennyire hangzana rosszul. A magyar vezeteknev, külföldi keresztnevrol egyebkent Elsa Pataky ugrik be, az is furcsa elsore, de megis hozza lehet szokni. De ilyen lenne egy Kovacs Reka is kulfoldon, fura,az ott élőknek meg inkabb,de megtanuljak. Például a Mariska Hargitay sem egy tipikus külföldi nev, megis ezt a nevet adtak a szinesznonek:)
2021. aug. 3. 00:24
 12/26 anonim ***** válasza:
Pont ugyanolyan huylen hangzik a Fodorral mis, mint a Kovacssal. Amúgy Magyarorszagon adható a Szkarlett, tehát annyira nem szokatlan. A Haven-t hanyagolnam, lévén átlag ember így fogja kimondani
2021. aug. 3. 06:46
 13/26 anonim ***** válasza:
Én adnám, esetleg mellé adnék egy nemzetközi/magyar nevet is. Volt is osztálytársam így, igaz ott apuka Amerika volt. A kislány neve Jessica Lili volt. Amig kicsi volt mindenki Lilinek hívta, mert nem tudta még ő sem kiejteni a nevét, nem hogy mi. Aztán tiniként már kifejezetten Jessinek hívatta magát.
2021. aug. 3. 13:42
 14/26 A kérdező kommentje:

Hat nem tudom, szerintem azért egy Kováccsal sokkal hulyebben hangzik egy külföldi nev, de ezt csaj en godnolom igy.

De ha mar Fodor, akkor ott van Jerry Fodor is egy peldanak:)

2021. aug. 3. 19:24
 15/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyi

2021. aug. 3. 19:41
 16/26 A kérdező kommentje:

Koszonom? Vagy nem tudom, milyen okbol kuldted ezt a linket, de koszi. Mindenestre holnap ha megszuletik a baba, akkor lesz neve, ugy néz ki eldontottuk:)

2021. aug. 3. 21:25
 17/26 anonim ***** válasza:
Mire esett a választás? :)
2021. aug. 3. 22:31
 18/26 A kérdező kommentje:
Ugy nez ki, hogy Amelia lesz. A Mila volt meg listas, de vegulis a az Ameliat tudjuk becézni majd Milanak es Millie-nek is:)
2021. aug. 3. 22:34
 19/26 anonim ***** válasza:
Az Amelia nagyon szép. Én nem rontanám el a becézéssel. Jó egészséget a babának. :)
2021. aug. 3. 23:03
 20/26 anonim ***** válasza:
Nagyon szép neve lesz és egyáltalán nem hangzik túlságosan külföldinek szerintem itthon sem! :) Jó egészséget nektek!
2021. aug. 4. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!