Miert baj ha adok üveges baba etelt is a het honapos babanak?
Wgy csoportban teljeden le hordtak egy edesanyat aki ad üveges baba etelt is. Nem eleg taplalo, nem eleg bio, miert nem föz bion az egesz csaladnak. Olyan recepteket irtak, hogy reggeltöl estig kene fözzön olyan etelek es magokat soroltak fel amiket en se ettem még nagyon eddig. Bele gondoltam, hogy en is nagyjabol azt adok a babamnak amiket az illetö anyuka felsorolt.
Egyik anyukat ismerem aki oda komentalt csont sovany szegeny kisfia. Az enyemet mindig le szolja, hogy azert dundi mert felfujom a minösithetetlen eteleimmel. Peldaul gyümökcsöket turmixolok, parolok zöldseget, hust, tejberizs pepet kap, es tejet. Neha igen üvegest is kap. Magokat nem adok
😂 Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
Az a baj az ilyen bio mamikkal, hogy elvakultak.
Azt hiszik amire rá van írva, hogy bio az az is..
Bio 100% csak az amit saját magad termelsz meg. Erre sajnos még a bio buzgómocsingok nem jöttek rá.
Ott az élő példa a bio banános anyuka aki pár hónapja nem értette miért miért ő a hülye, hogy csak bio banánt ad a gyerekének, és még vendégségbe is cipelte, hallani se akart róla, hogy megkínálják "normál" banánnal az ő gyerekét.. 😂🤦♀️
Egyáltalán nem vagyok híve a minden mentességnek, helyette az aranyközépút.
3 gyermekem van, az elsőnél fejre is állhatott volna az egész bio fórum anyuka ő semmilyen formában nem evett üvegesen kívűl mást. 10 hónapos volt mire hajlandó volt megenni amit én főztem.
A második az felesben evett.
A harmadik meg csak azt eszi amit mi is. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!