Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeptember végi születésű...

Szeptember végi születésű babának milyen ruhát készítsek össze a hazajövetelhez?

Figyelt kérdés
Írnátok róla, hogy ti miben hoztátok haza a kora őszi babátokat? Mózeskosárban fogjuk hazahozni.
2010. aug. 28. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
ez nagyon nehéz, mert ősszel lehet 30 fok is, meg 15 is. okt 5.én hoztuk haza a babót vékony rugiban, vekony pamutsapiban is bekészítettem egy vékony takarót is (meleg volt). A kórházban biztos segítenek majd annakidején h mit adj rá.
2010. aug. 28. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
készíts ki bodyt, rugdalózót, sapkát, egy vastag és egy vékony takarót -amelyik kelleni fog, azt teszed rá. esetleg még egy pulcsit is tartalékba.
2010. aug. 28. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én hosszú ujjú bodyt, vékony rugit, kocsikabátot(nem vastag),vékony és vastagabb sapit(majd meglátjuk),és egy vékonyabb kis plédet készítettem. De ez idő függő lesz,hogy kell-e minden.
2010. aug. 28. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettetek! Puszi
2010. aug. 28. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!