Előfordult már veletek, hogy tudatosan vagy akaratlanul loptatok kisebb-nagyobb összegben? (pl. tesco, auchan. )
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 23:17
21/23 anonim válasza:
Igaza van a 7.54-nek.Ikreim vannak,sok helyen nem tudtam beleültetni őket a bevásárlókocsiba-pontosabban csak a tescoban van dupla helyes kocsi,ott viszont nem lehet biztonságosan elrakni a babakocsit,és egy ikerkocsi kicsit drága mulatság ahhoz,h csak úgy otthagyjam őrizetlenül-,és sok helyen nincs kosár.Ahol volt,ott rátettem a babakocsira,de még így is előfordult,h nem fért bele minden,és mellé,meg a kocsi alá kellett pakolnom.(Egyedül kellett megoldanom 6 emberre a nagybevásárlást is.)Szerencsére a legtöbb boltban megismertek az őrök,tudták,h nem akarom a fele cuccot kicsempészni,úgyh békén hagytak.Csak annyit kértek,h a fiaim ne a bejáratnál menjenek ki-,mikor elunták magukat,kimentek megvárni-,mert éppen abban az időben volt az a "szokása" egy bandának,h beküldték a kisgyerekeket,azok felkaptak egy karton akármit,csokit,kávét,amit értek,és kirohantak a bejáraton.
22/23 anonim válasza:
Nem a nagy tolható kosarat mondom hanem a kézbe vihető kék kosarat viszem. Én sem hagynám sehol sem a babakocsinkat rögtön el is lopnák!!Tény nem könnyű így menni és tolni a babakocsit cipelni a kosarat,de én nem akarok semmit se rakni a babakocsi aljába. Egyszerre nem is tudunk szerintem sok mindent vásárolni ha babakocsival megyünk. Nem?
23/23 anonim válasza:
Tegnap is mentünk vásárolni kislányommal és eszembe jutott ez a kérdés. :)) Én csak a Tescoba járok a lányommal, Lidlbe nem szeretek pont ezért mert ott lehet betolni a babakocsit ahol a kosarakat tolják át. Nem szeretem. Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!