Előfordult már veletek, hogy tudatosan vagy akaratlanul loptatok kisebb-nagyobb összegben? (pl. tesco, auchan. )
Tescoban véletlenül becsúszott egy doboz tampon a babyhordó alá. Az én fiam sem tud még ülni, autóval voltunk és a hordozót bele szoktuk rakni a bevásárló kocsiba. A poén az, hogy egyébként mindig meg szoktam emelni a hordozót nem-e becsúszott alá valami. De akkor siettünk, mert nem volt előttünk senki a sorban.
Sajnálom a szomszédodat, de tényleg az ilyenek miatt néznek ki minket is a boltból, ha babakocsival megyünk. Pedig nem nézünk ki úgy, mint aki lopni megy, mégis némely biztonsági őr úgy követ, mintha a kutyám lenne... Én nagyon haragszom ezért, és megalázónak érzem.
Tescoban voltunk nagy bevásárláson,3 karton tejet is vettünk amit megbeszéltünk a pénztárossal,hogy bent maradhat a kocsiban majd a végén "lehúzza" folyamatosan a kisfiammal volt elfoglalva,beszélt hozzá stb.
Majd távoztunk,otthon néztem meg a blokkot,hogy a tejek nem lettek kifizetve,én azt hittem,hogy a párom,"lehúzatta" de nem!
Végül is a pénztáros hibája volt,meg a kisfiamé :))
hallod:(
tescoban voltunk, akkor 8 hónapos volt a fiam.
a babakocsi tetején felejtettem 2 kis konzervet. kijöttem, míg a párom fizetett, mert nagyon sírt a kisfiam, gondoltam sétálok vele egyet. a konzervről teljesen megfeledkeztem!
nah hát jött velem szemben egyből a biztonsági őr, és szó nélkül bekísért egy ablak nélküli szobába babakocsival együtt...csak tolt maga előtt. mikor mondtam hogy miről van szó, nem értem, már rögtön 3an álltak rajtam.
nah a szobában aztán szarrá aláztak...kipakoltattak velem mindent, és akkor esett le hogy hát a hülye bab ott maradt...mondtam bocsánat nem direkt, hát elnéztem na. de nem engedtek ki. jegyzőkönyvet írtak, kérték a személyimet. mondtam h a páromnál van a pénztárcám, felhívhatom h hozz ide( őszegény azt se tudta hova tűntünk). hát nem telefonálhatok. Mert??? azért is felhívtam. odajött kiálltam az ajtóba, a biztonsági őr visszalökött, hogy én nem mehetek ki!!!! akkor már sírtam, mondtam, legalább a gyereket hagy adjam oda az apjának. nem engedték. végül leírtak mindent, ki kellett fizetnem (265 ft volt!!!!) , és rá egy hétre jött az önkormányzattól a levél hogy a tesco feljelentett lopásért, és kártérítést valamint büntetést kell fizetnem. 15.000 ft. nah bementem, mondtam az apátok f@szát, ha még egy ilyen levél jön, feljelentem az összeset, amiért így bántak velem, és készült róla videofelvétel is.
és ez nem kamu,
pedig nem is akartam lopni:(
szörnyű volt. 25/N
én 4 évet dolgoztam egy pennyben pénztárosként és soha, egyetlen egy vevő nem jött vissza, hogy véletlenül lenyúlt ezt-azt és kifizetné. pedig volt lopás rendesen:(
viszont én már tettem a bevásárlókocsi gyereküléséhez egy rakás újságot, irattartó bugyit például, aztán szépen visszahajtottam a helyére, ne gyűrődjenek az újságok. párszor már kitoltam én is a kasszánál, de pl. egy tescoban én se megyek vissza kifizetni, mert őket aztán nem fogja földhöz vágni egy Nők Lapja meg egy hírlap.
vettem már én is karton sört egy üveg áráért (rossz kódot húzott le a hölgy, miért nem figyel?). 8 db kólát egy üveg áráért, elfelejtette beütni, hogy 8x.
kisboltban nem átvágni akartak, de ötezres helyett tízből adtak vissza, azt visszaszolgáltattam, mert tudom, ő fizette volna ki a hiányt.
a szomszédodnak meg gratulálok... az ilyen anyák miatt lesik árgus szemekkel az őrök a babakocsisokat! menjen el a Családsegítőhöz, Vöröskereszthez, Máltaiakhoz, Baptistákhoz, fog kapni segítséget, kaját és bébiételt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!