Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy tudatosan vagy akaratlanul loptatok kisebb-nagyobb összegben? (pl. tesco, auchan. )

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 23:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég keresztelő volt nálunk, több boltba el kellett mennem, mert mindent előre kinéztem hol veszem meg, voltam a lidl- ben utánna a sparban, majd tesco. Na a tescoban fizettem 60.000-ret, fizettem és mentem, siettem a virágoshoz mert nemsokára zárt, erre becsipogott a kosaram mikor toltamki! Megállított a biztonsÁgi őr, keresem a blokkot nincs meg! Na vissza a bizti őrrel a kasszához, kukáztuk a blokkot, még jó hogy meglett! A pelenka csipogott be, de kifizettem rajta volt a blokkon, így semmi gond megettem de nagyon kellemetlen volt! Nem mernék lopni épp ezért, ha becsipogok mi lesz? Visznek és lecsuknak ha megnézik nem fizettem ki!
2010. aug. 28. 08:20
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

Tescoban véletlenül becsúszott egy doboz tampon a babyhordó alá. Az én fiam sem tud még ülni, autóval voltunk és a hordozót bele szoktuk rakni a bevásárló kocsiba. A poén az, hogy egyébként mindig meg szoktam emelni a hordozót nem-e becsúszott alá valami. De akkor siettünk, mert nem volt előttünk senki a sorban.

Sajnálom a szomszédodat, de tényleg az ilyenek miatt néznek ki minket is a boltból, ha babakocsival megyünk. Pedig nem nézünk ki úgy, mint aki lopni megy, mégis némely biztonsági őr úgy követ, mintha a kutyám lenne... Én nagyon haragszom ezért, és megalázónak érzem.

2010. aug. 28. 08:33
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is jártam úgy párszor,h a lányok fogták a kocsiban a cuccot,és csak jóval fizetés után vettem észre,h valami van a kezükben.Ha nem voltunk még túl messze,visszamentem kifizetni,de megmondom őszintén,otthonról nem mentem vissza egy kiló kenyér miatt.3-4 alkalommal fordult elő,kis értékű dolgok voltak,de nem éreztem magam büszkének miatta.:))
2010. aug. 28. 08:35
 14/23 anonim ***** válasza:
37%

Tescoban voltunk nagy bevásárláson,3 karton tejet is vettünk amit megbeszéltünk a pénztárossal,hogy bent maradhat a kocsiban majd a végén "lehúzza" folyamatosan a kisfiammal volt elfoglalva,beszélt hozzá stb.

Majd távoztunk,otthon néztem meg a blokkot,hogy a tejek nem lettek kifizetve,én azt hittem,hogy a párom,"lehúzatta" de nem!

Végül is a pénztáros hibája volt,meg a kisfiamé :))

2010. aug. 28. 09:04
 15/23 anonim ***** válasza:
73%
Jártam már így, de nem babával. Bementem egy kisboltba, a két eladó dumált ezerrel egymással. Álltam a pultnál 5 percet, 10 percet , ezek még mindíg észre sem vettek. Eldurrant az agyam, odamentem és megkérdeztem hogy volnának e szívesek 1 percet rám fordítani? Az egyik kiszolgált, majd folytatták a dumát. Valamelyik barátomnak akkor volt a névnapja és vettem neki egy üveg italt. Beálltam a pénztárba , jó ideges voltam a két eladó miatt. Oda sietett az egyik fizettem és eljöttem. Nem is figyeltem hogy mit számol. Aztán itthon jobban megnéztem a blokkot és az ital lemaradt róla. Nem mentem vissza. Majd máskor nem pofáznak hanem a munkájukra figyelnek!
2010. aug. 28. 09:15
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

hallod:(

tescoban voltunk, akkor 8 hónapos volt a fiam.

a babakocsi tetején felejtettem 2 kis konzervet. kijöttem, míg a párom fizetett, mert nagyon sírt a kisfiam, gondoltam sétálok vele egyet. a konzervről teljesen megfeledkeztem!

nah hát jött velem szemben egyből a biztonsági őr, és szó nélkül bekísért egy ablak nélküli szobába babakocsival együtt...csak tolt maga előtt. mikor mondtam hogy miről van szó, nem értem, már rögtön 3an álltak rajtam.

nah a szobában aztán szarrá aláztak...kipakoltattak velem mindent, és akkor esett le hogy hát a hülye bab ott maradt...mondtam bocsánat nem direkt, hát elnéztem na. de nem engedtek ki. jegyzőkönyvet írtak, kérték a személyimet. mondtam h a páromnál van a pénztárcám, felhívhatom h hozz ide( őszegény azt se tudta hova tűntünk). hát nem telefonálhatok. Mert??? azért is felhívtam. odajött kiálltam az ajtóba, a biztonsági őr visszalökött, hogy én nem mehetek ki!!!! akkor már sírtam, mondtam, legalább a gyereket hagy adjam oda az apjának. nem engedték. végül leírtak mindent, ki kellett fizetnem (265 ft volt!!!!) , és rá egy hétre jött az önkormányzattól a levél hogy a tesco feljelentett lopásért, és kártérítést valamint büntetést kell fizetnem. 15.000 ft. nah bementem, mondtam az apátok f@szát, ha még egy ilyen levél jön, feljelentem az összeset, amiért így bántak velem, és készült róla videofelvétel is.

és ez nem kamu,

pedig nem is akartam lopni:(

szörnyű volt. 25/N

2010. aug. 28. 09:27
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

én 4 évet dolgoztam egy pennyben pénztárosként és soha, egyetlen egy vevő nem jött vissza, hogy véletlenül lenyúlt ezt-azt és kifizetné. pedig volt lopás rendesen:(

viszont én már tettem a bevásárlókocsi gyereküléséhez egy rakás újságot, irattartó bugyit például, aztán szépen visszahajtottam a helyére, ne gyűrődjenek az újságok. párszor már kitoltam én is a kasszánál, de pl. egy tescoban én se megyek vissza kifizetni, mert őket aztán nem fogja földhöz vágni egy Nők Lapja meg egy hírlap.

vettem már én is karton sört egy üveg áráért (rossz kódot húzott le a hölgy, miért nem figyel?). 8 db kólát egy üveg áráért, elfelejtette beütni, hogy 8x.

kisboltban nem átvágni akartak, de ötezres helyett tízből adtak vissza, azt visszaszolgáltattam, mert tudom, ő fizette volna ki a hiányt.

a szomszédodnak meg gratulálok... az ilyen anyák miatt lesik árgus szemekkel az őrök a babakocsisokat! menjen el a Családsegítőhöz, Vöröskereszthez, Máltaiakhoz, Baptistákhoz, fog kapni segítséget, kaját és bébiételt is.

2010. aug. 28. 09:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg olyan általános! Ha babakocsival megyek vásárolni mindíg ránk ragad egy biztonságiőr! Úgy utálom! Még akkor is ha minden nap ott vásárolok! Ha van velem még valaki akkor veszünk kosarat, vagy kocsit, de ha egyedül vagyok a gyerekkel akkor amit veszek azt beteszem egy zacskóba vagy a babakocsiba és a pénztárnál pakolom ki. Én megértem hogy ez a munkájuk, és van aki ezzel visszaél, de nem kellene általánosítani. Volt már olyan hogy a pénztárnál a babakocsiban a gyerek, a párom pakolta ki a bevásárló kocsit és a pénztáros elkezdte dícsérni a babát meg egyebek aztán el kezdtünk beszélgetni, ő számolta a dolgokat és a végén megkérdezte hogy azt a tusfürdőt is kifizetjük ami a kocsiban maradt? Nem vettük észre! Miután fizettünk és mentünk ki , mondtam a páromnak hogy ha ezt kint észre vettem volna tuti visszamegyek és kifizetem. A múltkor én is úgy jártam hogy 5000-sel fizettem és 10000-ből adott vissza. Mondtam hogy nem jól adott vissza. Hálás volt, mondta hogy ez most drága kasszazárás lett volna neki műszak végén.
2010. aug. 28. 10:50
 19/23 anonim ***** válasza:
51%
Én úgy megyek babakocsival vásárolni hogy elveszek egy kis kosarat és egyik kézzel tolom a kocsit másikkal pedig cipelem a kosarat. Nem rakok semmit se a kupolába sem alulra. Elég nagy szégyen lenne ha ilyen történne velem. És én rám még egy biztonsági őr nem tapadt! A tescoba is ki kell fizetnie hiányt a pénztárosnak.
2010. aug. 29. 05:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak: De ahol nincs kosár? Pl : Penny, Aldi, Lidl,Spar ? Nálunk ezekben az áruházakban csak bevásárló kocsi van, kosár nincs. És ha egyedül babakocsival megy az ember akkor nincs nagyon más megoldás, csak egy zacsi, vagy a babakocsi.
2010. szept. 2. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!