Melyik nevet adnátok,és kifejezetten nem adnátok születendő gyermeketeknek? Indokolják kérlek!
Figyelt kérdés
Elhiszem néhány embert idegesítenek a névválasztással kapcsolatos kérdések,viszont mint mondtam az előző módszer és tanács kérési kérdésemben,nem tudunk egyezésre jutni a nevekkel kapcsolatban2021. júl. 22. 20:39
21/34 anonim válasza:
Az Izabella tetszik, azt adnám is. A Daniella, még a Heléna is egészen jó, a Dália picit szokatlan de szép hangzású. Auróra, Bíborka nem a stílusom, a Felícia nekem az autót jutattja eszembe...(Skoda Felicia). A Lora és a SZófia tucatnév, a Nadria meg ha nem elírás, borzasztó.
22/34 anonim válasza:
Lora, Nadria, Dália NEM!
Daniella, Izabella, Heléna tetszik.
Többi semleges.
23/34 A kérdező kommentje:
Jelenlegi döntés szerint az Izabella,Heléna,Szófia között válogatunk
2021. júl. 23. 14:55
25/34 anonim válasza:
22es vagyok.
Ha számít h valamennyire ritkább legyen a név, akkor legyen Heléna. Szerintem nagyon szép és egyedi lenne a kislány vele. :)
Szép a masik kettő is, de jóval gyakoribb. Ha ez szempont, nálam az lenne.
26/34 anonim válasza:
Szófiát ne, semmi fantázia nincs benne, a játszón minden negyedik kislány Szofi, Szófia, vagy Szofia lesz.
Heléna nagyon szép név, én azt adnám a háromból, de nekem legszebb akkor is a Daniella
29/34 anonim válasza:
Mi második névnek adtuk az Aurórát. Szerintem nagyon különleges. Reméljük, hogy neki is tetszeni fog majd, ha felnő.
Nekem tetszik a Heléna és az Izabella is amúgy.
30/34 anonim válasza:
Izabellát szavaztam, de az Alíz még szebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!