Melyik nevet adnátok,és kifejezetten nem adnátok születendő gyermeketeknek? Indokolják kérlek!
Figyelt kérdés
Elhiszem néhány embert idegesítenek a névválasztással kapcsolatos kérdések,viszont mint mondtam az előző módszer és tanács kérési kérdésemben,nem tudunk egyezésre jutni a nevekkel kapcsolatban2021. júl. 22. 20:39
11/34 A kérdező kommentje:
Még az Aliána,Alíz,Alícia volt tervünkben,de a vezetéknévhez ezek nem illenek túlságosan
2021. júl. 22. 21:28
12/34 anonim válasza:
Értem azt, hogy minden leendő szülő azt gondolja, hogy az ő gyereke egyedi, és ezért egyedi név dukál neki, de ezek? Max. az Izabella v. talán még a Dália vállalható. Nem azt mondom, hogy Erzsébet legyen (az még nekem is már régimódi), de annyi gyönyörű normális magyar lány keresztnevünk van. Aztán mikor a lány nagykorú lesz, első dolga lesz, hogy nevet változtat.
13/34 Derjaderja válasza:
Nekem csak az Izabella, ami ha nem is tetszik, de elmegy.
A többi az elcsépelt és a fellengzős illetve indokolatlanul külföldies nevek változó arányú keveréke.
14/34 Derjaderja válasza:
Bocs, még a Daniella is elmegy, de az meg olyan "fiút akartam de lány lett" név.
15/34 anonim válasza:
Nekem volt egy zongoratanárom Délia volt a neve. Abban a formában jobban tetszik 🙂 illetve hasonló még a Dalma.
16/34 anonim válasza:
Nekem a Szófia tetszik,és becézni is jól lehet. Az utolsó kettőt nem adnám.Nekem azok túl különlegesek.
17/34 anonim válasza:
Ezek közül csak az Izabellát és a Daniellát adnám. A többit kifejezetten nem. Nadria? :D Ez a legrosszabb.
18/34 anonim válasza:
Nem adnám:
Nadria- túl idegen
Lora- olyan mint egy becenév.
Dália ( virágnév és túl kemény,akkor inkább a Kamilla)
Szófia- akkor már Zsófia
A többi vállalható,a Heléna nekem is listás,férjemnek meg az Izabella.
19/34 anonim válasza:
Felícia,Heléna,Dália ezekből választanák.
20/34 anonim válasza:
kifejezetten adnám: Auróra, Daniella, Felícia
kifejezetten nem adnám: Szófia, Lora, Bíborka, Nadria
a többi semleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!