Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van éjjel a kiságyban a...

Mi van éjjel a kiságyban a babátok mellett?

Figyelt kérdés
Hagytok bent játékokat, vagy kiszeditek éjszakára?
2010. aug. 27. 21:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Az alvós plédje. Abba fúrja a fejét, ölelgeti és így alszik el.
2010. aug. 27. 23:45
 22/31 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak 3 hónapos korától kedvence a Pampers viziló. Fosztottam volna meg attól a kis örömtől, hogy ölelgesse, míg elalszik?? Olyan aranyosan alszik vele. Most már 11 hónapos lesz, de még mindíg kedvenc, néha a feje rajta van alváskor.

Van még mellette egy plüss rénszarvas és egy szivárvány színű kutyusa. Reggelente olyan aranyos, ahogyan nézegeti és játszik velük.

2010. aug. 28. 00:00
 23/31 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak van egy Malackája a Micimackóból. Na ő csak ezzel hajlandó aludni. Semmi más nem kell neki.
2010. aug. 28. 06:32
 24/31 anonim ***** válasza:
2 morzsolókendő, azokkal alszik, 1 kis ikeás oroszlán, egy kis plüss maci. Korábban volt a feje alatt pelus is, de azt már rég kivettem, mert össze-vissza gyűrte maga alá. Szerintem egyáltalán nem baj, ha a kiságyban is játszik kicsit, főleg, ha már többet mozog, ott biztonságban van pl. ha wc-re kell menni, vagy éppen az erkélyen tereget stb. Ez nem azt jelenti, hogy órákat benne van, csak max fél órát. Reggel, ha felébred és eszik, utána mindig a kiságyban játszik még kicsit, így megkávézom, eszem, elmosogatok. Utána kiveszem, játszunk a nagyágyon, vagy elviszem sétálni, vagy éppen már a földön játszik, ami éppen adódik. Később biztos nem akar majd az ágyában játszani, de így 7 hónaposan még elvan.
2010. aug. 28. 07:57
 25/31 anonim ***** válasza:

A fiam ágyában kezdettől fogva van két ülős plüssállat a két sarokban a feje felett, később kapott egy szundikendős macit, van még egy kendő, aminek a négy sarka rágókás, és most kapta meg az eredeti disney-s micimackómat a polcról.

Ezeket mindig visszük ha máshol is alszik, hogy ismerősök is legyenek, ha már a hely nem az. Sosem játszott velük, 70*140-es ágya van, így elfér még most is. A Micimacit néha átöleli vagy csak ráteszi a kezét úgy alszik el, ugyanígy a szundikendős macival.

Én sem vagyok a játszás a kiságyban híve, nem is szokott, csak aludni.

2010. aug. 28. 08:28
 26/31 anonim ***** válasza:
Vava(alvós kutyusom) Maci a nagy fehér mackó. A feje mellett két sarokban, forgás közben mindig ölelgeti az egyiket. Nem játszik velük, csak alszik velük. Nappal kint nyúzza őket, ha álmos rájuk fekszik. Ők az erős védelmezők...
2010. aug. 28. 08:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Egy nyuszi van az ágyában,vele alszik.Az én fiam is csak akkor van a kiságyban,amikor alszik,játszani a szőnyegen szokott.Amikor meg visszük aludni a fiamat,mindig mondjuk Neki:Nézd a nyusz-nyusz má csicsikál!
2010. aug. 28. 09:46
 28/31 anonim ***** válasza:
2 macija van: az egyik az enyém volt, 3 évesen kaptam rokonoktól Amerikából, agyonnyűtt, de azért teszem mellé, hogy vigyázzon a kis kincsemre álmában. A másik az apjáé volt, egy nagy narancssárga maci, mézesbödönnel, katicával a fülén és méhecskével a bödönön. Elalvás előtt a méhecskét szokta bizgerálni, az megnyugtatja. Bár mostmár nem nagyon fér el tőlük, mert forog a kiságyban és útban vannak a macik.
2010. aug. 28. 10:35
 29/31 anonim ***** válasza:
Én írtam,hogy semmi nincs a kiságyban,mert csak alvásra használjuk. Nos ,hát az én kincsem nem kötődik semmilyen plüsshöz, vagy kendőhöz.
2010. aug. 28. 12:18
 30/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én a cumiját hagyom csak bent, de reggel olyan korán kel, hogy azért gondoltam, hogy valamit mégis kellene neki betenni, hogy kicsit elfoglalja magát reggel. Ha bemegyünk, akkor már tovább nincs el egyedül, szóval reggel már nem jó, ha akkor adnék oda neki valami játékot. A babámnak nincs még semmi kedvence.

2010. aug. 28. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!