Mi van éjjel a kiságyban a babátok mellett?
Kisfiamnak 3 hónapos korától kedvence a Pampers viziló. Fosztottam volna meg attól a kis örömtől, hogy ölelgesse, míg elalszik?? Olyan aranyosan alszik vele. Most már 11 hónapos lesz, de még mindíg kedvenc, néha a feje rajta van alváskor.
Van még mellette egy plüss rénszarvas és egy szivárvány színű kutyusa. Reggelente olyan aranyos, ahogyan nézegeti és játszik velük.
A fiam ágyában kezdettől fogva van két ülős plüssállat a két sarokban a feje felett, később kapott egy szundikendős macit, van még egy kendő, aminek a négy sarka rágókás, és most kapta meg az eredeti disney-s micimackómat a polcról.
Ezeket mindig visszük ha máshol is alszik, hogy ismerősök is legyenek, ha már a hely nem az. Sosem játszott velük, 70*140-es ágya van, így elfér még most is. A Micimacit néha átöleli vagy csak ráteszi a kezét úgy alszik el, ugyanígy a szundikendős macival.
Én sem vagyok a játszás a kiságyban híve, nem is szokott, csak aludni.
Köszi a válaszokat!
Én a cumiját hagyom csak bent, de reggel olyan korán kel, hogy azért gondoltam, hogy valamit mégis kellene neki betenni, hogy kicsit elfoglalja magát reggel. Ha bemegyünk, akkor már tovább nincs el egyedül, szóval reggel már nem jó, ha akkor adnék oda neki valami játékot. A babámnak nincs még semmi kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!