Mi van éjjel a kiságyban a babátok mellett?
Érdekes hogy itt csak szinte olyanok válaszoltak akik nem tesznek plussálatot a kiságyba. én már nagyon sok olyan választ olvastam itt ahol írták hogy tegyél be az ágyba valami kedvenc játékot és ha korán ébred a gyerek akkor eljátszik vele.
kisfiamnak egy plüssmaci van az ágyba és a felhúzhatós játéka.
amúgy mint minden ez is csak szokás szoktatás kérdése.
jó babázást :)
Egy tigris, egy elefánt, egy kockás fülű nyúl, egy sima nyúl, egy zsiráf, egy lapos babapárna, és a morzsolókendője. :)
Ezekkel szeret aludni. Nem játszik velük, csak alszik. Odabújik hozzájuk. Ha valamit kiveszek, azonnal észreveszi, és vissza akarja tuszkolni a rácson keresztül. Egyébként nagy ágya van, úgyhogy bőven van helye.
Nálunk :
1 nagyobb plüssmaci az ágy végében (szerintem eddig - //most 14 hónapos,// csak 1x ért hozzá, amikor megnézte a címkéjét. De az születése óta akkor is ott van.
Egy textilpelus vagy kicsi kéztörlő rongyikának
Egy csörgős alvós rongyika egér, ami minden fordulásánal csörög.. :)
Egy tukán plüss, ami színes és csipog, ha nyomkodja - regelenként ezzel, vagy egy mási, éppen aktuális darabal játszik - kb. 5 percig
Meg műanyag montessori torony karikák közül néhány, maci helyett ezeket szorongatja elalvásnál, elég viccesen mutat a kezében, amikor már alszik :)
Jajj, igen, a kiságy alvásra való, de sok picurnak van alvós állatkája, ami nélkül nem lehet elaludni, mert hozzá kell bújni, meg ölelgetni kell, meg gyűrögetni alvás előtt. Aki mindent kivesz, annak nincs ilyen állatkája?
Az én lányomnak sem volt kb. 10 hónapos koráig, egyformán imádott minden plüsst, de mára van két mackó, amelyek nélkül nem lehet aludni menni. Én is kivettem minden állatot a kiságyból, amíg kicsi volt a fulladásveszély miatt, de ma már ő pakol be, vannak olyan állatok, amelyek az ágyba valók, és vannak, amelyeknek máshol van a helyük, és ő pakolja el őket, mindegyiket a helyére. A két maci mellett még 3 állatka van, de azokat csak maga mellé teszi, a két macit pedig öleli, és úgy alszik el. És nem játszik, hanem alszik velük. Én is sokáig egy kutyával aludtam, és amikor nagyobb voltam, már felsős iskolás, a kutya még akkor is az ágyam melletti polcomon ült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!