Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babalátogatóba ajándék?...

Babalátogatóba ajándék? Nektek mi volt az, ami tényleg hasznos volt, tudtátok használni, illetve a leghaszontalanabb?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogyha érkezett valaki hozzátok babalátogatóba, mi az, amit vittek?

Hasznos, elmegy kategória és abszolút haszontalan.

2021. júl. 18. 18:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hasznos: popsitörlő minden mennyiségben, magunknak fini nasi, valami márkás babafürdető babakrém babasampon bármi ilyesmi, pelenka

Elmegy kategória: ruha

Haszontalan: csörgő, cumi, formabedobó és társai játékok

2021. júl. 18. 20:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Pelenkanak örültem a legjobban. 3-as méretet érdemes vinni, mert pl en 1-2-bol betaraztam előre így az nem lett volna olyan hasznos ha annyi van hogy kinövi. De akar meg is lehet kérdezni, hogy hányast vigyel.

Kaptunk ruhát is meg játékot, ilyeneket. Mindegyik jó volt szerintem. Nem tudok olyat mondani, ami haszontalan lett volna. Mindenki fogyóeszközt hozott főleg. Aki kérdezte attól cumisuveget kertem (tapszeres volt), mert azért azokat nem adjak olcsón, és jó ha van pár db belőle otthon, ha tapszeres a gyerek.

2021. júl. 18. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt a leghasznosabb ha játékokat hoztak a következő életkorra az első babánál. Pl ha 6 hónapos volt 9+-os játéknak örültünk a legjobban vagy akár 12+ is lehetett.

2. babánál pedig popsitörlő minden mennyiségben, 1-2 számmal nagyobb pelus.

2021. júl. 18. 22:02
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Hasznos: finom ételek, utalvány, kicsit nagyobb méretű következő szezonnak megfelelő jó minőségű pamut ruha, karamalz, olyan pelenka amit eleve használok, mesekönyv, olyan játék ami nem elemes.

Semleges: popsitörlő, pelenka, ha nem olyan volt amit eleve használok. Elment, de alig vártam hogy elfogyjon.

Haszontalan: cumi, cumisüveg, soducrem, csőrős pohár, kávé, elemes játékok, műszálas ruhák, ezeket mind nem használtam, ment a védőnőnek

2021. júl. 18. 22:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem mindig pelenkát hoztak, aminek örültem vegulis de jobban esett volna ha megkerdezik mire van szükségünk.
2021. júl. 19. 09:29
 16/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Koszonom szepen a valaszokat, en senkit nem pontoztam le.

Amikor mi mentunk latogatoba szuloknek gyumolcsot vagy kulonlegesebb edesseget, egyket helyre apuka reszere alkoholos italt is (ezt tudtuk, szereti) vittunk altalaban.

Gyerkoc reszere szinte mindig utalvanyt (dm, rossmann, bababolt…), vagy ha tudtuk konkretan mit szeretnenek, akkor azt.

Most viszont nalunk aktualis a dolog es olyanokat hoznak, hogy a hajam egnek all.

Tudom, tudom… ajandek lonak….. de akkor is.

2021. júl. 19. 09:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is aminek nagyon örültem volna, de senki nem hozott az a Mosószer-öblítő! Ha megkérdezed előre milyen használnak, 1000% hogy fog örülni az anyuka ha azt viszel! 😉

A leghasznosabb:

-pelenka-popsitörlő

Tudták milyen márkát használunk, milyen méretet így olyat kaptunk, nagyon örültem neki.

Illetve ide tartozik még:

-babapléd

-kis zoknik

-csörgős játékok

-baba kifogó (törcsi)

-textil pelus

-fürdető szivacs

- ja és az ajándékutalvány🙃

Haszontalanok:

- 3 hósan bébikaja (tudom hogy eláll, de feleslegesnek tartottam)

-olyan fürdető amit nem szerettem, mert rossz vélemények vannak róla, illetve baromi erős parfümös illata van, ez pedig a lila Johnson’s volt! 😕

-babamamusz anyóstól több pár is (sose volt a lábán)

-műanyag állvány a kiskádba fürdéshez (sose használtuk)

-cumisüveg (Mam-ost kaptunk, de nem fogadja el csak a Lansinoh-t)

-cumi

2021. júl. 19. 10:08
 18/21 A kérdező kommentje:

Én bevallom, amikor valaki megkérdezte én elmondtam, hogy mi az, aminek örülnénk. Természetesen nem nagy összegben, de... nem igazán foglalkoztak ezzel.

Kaptunk RENGETEG irtó pici babaruhát, valamelyik még 50-es sem volt, de valaki hozott konkrétan 92-eset, amin rajta volt a címke, hogy valami nagy leárazáson jutott hozzá fillérekért. Újszülöttre való bundazsákot, úgy, hogy június elején szültem... használt ruha.. (szerintem ajándékba ezt egyáltalán nem illik, s még foltos is volt).

Volt aki egy 5 db body mellé hozott egy vállfa csomagot. Ezt nem igazán tudtam mire vélni. 56-os karácsonyi szett.

Tápszer. Nem igazán értettem, de ez olyan, hogy ha kell.. megveszem.) Üveges bébiétel, ami 6hó+

Kinder csoki. Igen, a gyerek, nem mi.

Pelenka, popsitörlő - erről megoszlanak a vélemények, én pl. örültem volna, ha kapunk egyéb márkát, úgy se tudjuk előre, hogy mi fog beválni, tesztelésre is jó akár.

Hát, kaptunk. 4-es méretet pl. - mondván biztos jó legyen.

Totál műanyag pelenkát, valami noname volt, darabra lehetett venni a sarki boltban, ehhez ugyan ilyen popsitörlő.

Nyerítő, bazinagy hinta ló. Nagy plüssállatok.

Játék laptop???? Ráülős traktor???

Cumi. Cumi. Cumi. Van 12 db!

Érkezett sok csörgő, rágóka, fürdős játék stb. Ezeket én direkt nem is vettem előre, tudtam, hogy kapunk, s így is lett.

Még így is kb. ezeknek volt a legnagyobb haszna... és olyanok jöttek látogatni, akik tényleg jól ismernek, őszintén kicsit rosszul estek azért, 1 kg banánnak is jobban örültem volna.

Férjemnek hoztak csomó alkoholos italt, töményet is, likőröket. Soha nem iszik, még alkalmakkor sem. S ezt tudják is.

2021. júl. 19. 16:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Fuh csajszi, nem irigyellek. A játék, hintaló még jó lesz hidd el, én is tároltam vagy egy évig de végül sikere lett, amikor végre tudta használni a gyerek.

Én is kaptam haszontalan ruhákat (nem évszaknak megfelelo), én simán eladtam jofogason, nem érdekelt hogy ajándék e vagy sem.

2021. júl. 19. 17:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó hogy mondod ezeket, egy 90centis fésülhető, pislogó játékbaba még a szekrény tetején van 2 éve, amit babalátogatóktól kapott. Még egy év és elő is vehetem, ha addig nem bomlik le.
2021. júl. 19. 18:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!