Nehezen fogadom el a nevet amit a gyerek apja szeretne adni. Meg fogom szokni?
Ő nagyon szereti ezt a nevet. Első fiunknak és adtam nevet, így most ő ad, ezt beszéltük meg. Már 26 hetes vagyok, tuti, hogy fiú. Nekem nincs is név ötletem, az lesz, amit ő ad. Teljesen okés név, de nekem nahyon fura.
Más is volt így? Megszoktátok végül?
Kornél szép név.
Piciként aranyos lesz neki a Koni. Ha felnő akkor meg szexi :)
Azért üljetek le és próbáljatok meg újra átnyálazni a neveket. Hátha találok olyat, ami mindkettőtöknek tetszik.
Amit mi a lányunknak szántuk fiú név egyáltalán nem tetszett, amikor a fiammal voltam terhes. Pedig csak 2,5 év telt el.
Miért nem kérdezed a férjedet meg?
Ezek szerint ő pont ugyan így érezhette magát az első gyereknél
Nekem kb.gyerekkorom óta megvan, hogy ha lányom lesz, milyen nevet szeretnék adni neki. A férjem elfogadta, tetszik is neki.
Fiúnév sok tetszett, de az egyik kedvencemmel kapcsolatban a férjemnek rossz emlékei vannak, így ezt elengedtem. Megbeszéltük, hogy a lánynév az tuti, fiúnevet ő mondjon. Mondott egy olyat, ami nekem sosem tetszett igazán, de időközben megbarátkoztam vele, és most már imádom, hogy ez a kisfiunk neve.
Igen megfogod szokni. Gondolj arra ezerszer rosszabn nevet is kitalálhatott volna. Gondolom akkor is bele kellene egyezned.
A következő gyereknek megint te adsz nevet ?
Szép név nagyon!
Nálunk az első fiamnak adta a férjem, nem akartam, de teljesen hozzaszoktam, nagyon illik hozzá a név. A második fiút várom, én választottam a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!