Most újra divat 3-4 hónaposan elkezdeni a hozzátáplálást?
Azért szokták a tápszeres babákat hamarabb kóstoltatni, mert a tápszernek mindig ugyanolyan az íze, az anyatejbe viszont átmennek bizonyos ízaromák attól függően, hogy mit eszik az anya. Ezért jó (lehet) megismertetni a tápszeres babákat az új ízekkel picit hamarabb.
Öhm... 11 tápszert készíteni olcsóbb és kevésbbé macerás mint hozzátáplálni. Eleve feltakarítani etetés után, kimosni az előkét, feltörölni, mosogatni, főzni, párolni, sütni, felszelni, pürésíteni, anyámkínja.
Tápszert kb 2 perc csinálni, és utána mosogatni se nagy kunszt.
Nekem személy szerint árban is olcsóbb, mind a friss gyümölcs, zöldség, joghurt, túró, stb többe kerül, és őszintén mióta gyerek van azóta jobban figyelek mit veszek, ennyi zöldség, gyümi, tejtermék sose volt itthon.
4 hósan kezdtük mi is. Ennek ellenére a 17 hós ikreim még mindig kapnak tápszert.
Amiért elkezdtem velük:nyúltak a kajám után. Cuppogtak ha látták hogy eszek. Látszott rajtuk h szeretnének belőle.
Nem kéne ilyen rossz következtetést levonnod, csak mert van egy elképzelésed mások anyagiait illetően.
Mert gondolom. Nem dicseledett ezzel senki neked h "jajj nincs pénzünk tápszerre, inkább nyomom a gyerekbe a bébipapit"
#11 te láttál már közrlről babát? Tudod, azért mert egy 4 hónapos baba kóstol, még nincs kiváltva étkezése te nagyon okos. Tehát így is úgy is kell tápszer, nem attól a pár kiskanál püréről fog jóllakni.
Ja mellesleg receptre felírva támogatott áron olcsó a tápszer, és semmi macera nincs benne, hogy összekutyulum, és már eheti is.
Pürét készíteni hosszadalmadabb, ahogy elmosogatni a kanalát tálkáját is. Ennyit a megfigyelésedről.
"Tudod, saját tapasztalatra kár megpróbálni rácáfolni."
Aha, mutass már nekem egy babát aki 4 hónaposan tápszer HELYETT tolja be a püréket.
Tapasztalat egy fenéket. Fél füllel hallottál valamit, aztán hozzáköltötted a magadét. Elég elolvasni a rosszindulatú kommentedet. Tipik játszótéri bezzeg pletyimami aki többet foglalkozik más gyerekével mint a sajátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!