11/24 anonim válasza:
Nem igazán tudok ilyen névvel magyar gyereket elképzelni. Van Brenda nevű ismerősöm, gyönyörű szép fekete lány, még anno Erasmus programban ismertem meg
Sőt, vezetéknév.. Van olyan vezetéknév amihez jól megy a Brenda? Nem hiszem
Nem cigányos szerintem, de rendkívül idegen, erős hangzású, fura.
Ettől függetlenül ha nektek ez tetszik, hát adjátok
12/24 anonim válasza:
Nekem inkább németes, mint a Hilda, Frida vagy Berta.
13/24 anonim válasza:
Ismerek Brenda nevű kislányt. Sajnos eléggé tenyeres talpas de amúgy szerethető, okos kislány, szépnek is látom.
14/24 anonim válasza:
nekem nem cigányos (az inkább a Dzsenifer meg a Szamanta lenne), de magyar gyereknek nem adnám
15/24 anonim válasza:
Horrorra akadva jut eszembe róla, abban a feka csaj.
16/24 anonim válasza:
Nem kimondottan cigányos, de nem tetszik. Nekem túl modern beütése van és hát az ilyen neveket a c.kategóriás emberek kedvelik.
17/24 anonim válasza:
1 Brendát ismerek, és ő igen, cigány. Sajnos én a legtöbb nevet személyekhez kötök, így én nem adnám a lányomnak.
18/24 anonim válasza:
Nem mondanám cigányosnak, de én nem adnám Magyarországon az biztos. Sőt. Külföldön élek, de itt se. Valahogy ez a név egyáltalán nem hangzik szépen, és nem hinnénm hogy bármelyik magyar vezetéknévvel jól passzolna.
20/24 anonim válasza:
Számomra nem az :) viszont nehezen tudom elképzelni magyar családnévvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!