4/24 anonim válasza:
Szerintem nem, a fiú Brendon változata az. De szerintem sem hangzik jól, túl kemény, (én mindig könyv karakterekhez próbálom a neveket társítani, hogy milyen személyt képzelek a névhez, és határozottan valamilyen negatív, ármánykodó nő jut róla eszembe)
5/24 anonim válasza:
Nekem nem, de én mondjuk nem Magyarorszagon élek. A férjem oldaláról van Brenda nevű rokonunk, ötvenes csinos, elegáns szőke nő.
8/24 anonim válasza:
Nekem nem, de egy nagy darab tenyerestalpas öregasszony jut róla eszembe
9/24 Derjaderja válasza:
Nem feltétlenül cigányos, de mindenkèpp egy típus, aki totàl tájidegen és nyelvidegen külföldi nevet erőltet a gyerekre. Most nem a klasszikus nemzetközi nevekre gondolok.
Ez a Brenda is nekem ilyen jellegű.
10/24 anonim válasza:
Cigányos is, ráadásul még rosszul is hangzik. Annyi szép magyar név van, tessék válogatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!