Volt olyan valaki akinek a babajanak koran nott be a kutacsa, es nem lett semmilyen problemaja? 4 honaposak vagyunk, es alig erezni.
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 09:21
31/39 anonim válasza:
Szia, én mi is így jártunk a fiunkkal, Bognárhoz 4 hónap bejutni ha nem magánrendelésre mész, nekünk ránézésre megmondta mi a baj, meg se nézte a felvételt, mondjuk mi már beutalóval érkeztünk neurológus küldött, ingyen megcsinálják a röntgent sztk-ra, ct altatásban megy az macerább....Mi sosem voltunk magánrendelésen,mert nem tudtuk volna fizetni.
32/39 anonim válasza:
Még annyi jutott eszembe, hogy nekünk nem volt baj a kutacsával,csak furcsa volt a fejformája.Egyáltalán nem biztos, hogy az a bajotok mint nekünk,mi nálunk egyébként csónakfejűség volt,és szintén 7 hónaposan műtötték.
33/39 A kérdező kommentje:
neurologushoz ki kuldott?
2010. aug. 28. 11:36
34/39 anonim válasza:
A Heim Pál neurológiára a gyermekorvos küldött, az Amerikai úti Idegsebészetre az én kérésemre kaptunk beutalót a gyermekorvosunktól, ez minden leleten szerepel és onnan küldtek a CT-re, ami házon belül volt és ezek mind ingyen voltak.
A Prof. magánrendelése került "csak" pénzbe, de mivel mi 7 hónaposan kerültünk az Amerikai útra a sok időhúzás miatt, nem volt időnk 4 hónapot várni a Professzorra. Ezért is mentünk és azért is mert tudtam, hogy nagy a baj.
Ezt a műtétet 1 éves kor alatt kell feltétlenül elvégezni.
Megkaptad az elérhetőséget?
35/39 anonim válasza:
Mi neurológushoz magunktól mentünk magánrendelésre,mert többen mondták hogy furcsa a fejformánk,és azt ajánlotta egy ismerős, hogy vigyük el megmutatni,pénzt se fogadott el, utána rögtön felvett a szakrendelésre.Ott kivizsgáltá, volt egy uh ami nem mutatott semmit, s arra jutott, hogy csónakfejűsége van fiunknak, eredetileg vízfejűségre gyanakodott.
36/39 A kérdező kommentje:
Meg koszike. Lehet jovo honapban en is kerek beutalot a csaladi orvostol
2010. aug. 28. 21:55
37/39 A kérdező kommentje:
ma elvittem masik dokihoz, es kaptunk beutalot a neurologiara, de csak azert, hogy vizsgaljak felul a d vitamin adagolasat. A doki azt mondta egeszseges eros kolok :) NO PARA :)
2010. aug. 30. 21:38
38/39 anonim válasza:
Említsd meg a neurológusnak, hogy mitől tartasz,mert a háziorvos látod ennyivel elintézi,nekem se akart hinni, és az én fiam is ettől eltekintve egészséges , stram gyerek.De aztán lehet, hogy semmi baja,de ha asszimetrikus a feje, vagy sokat nőtt, akkor azért érdemes odafigyelni,....
39/39 anonim válasza:
Még annyi, hogy nekünk a kórházban a főorvos sem vette észre, mert ritka betegség, a háziorvos se.csak a neurológus, de elsőre még ő is másra gondolt, tehát nem könnyű diagnosztizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!