Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt olyan valaki akinek a...

Volt olyan valaki akinek a babajanak koran nott be a kutacsa, es nem lett semmilyen problemaja? 4 honaposak vagyunk, es alig erezni.

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 09:21
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Koszi tok aranyos vagy, nagyon felek, hogy kisfeju lesz, vagy muteni kell :( Az sem gond, hogy nem szimmetrikus a feje? A csaladi dokim csak annyit mondott, hogy nem kell aggodnom mig no a feje.. Uh-ra is privatba mentem.
2010. aug. 27. 19:33
 12/39 A kérdező kommentje:
Ja es nem a varratokat neztek, csak a kutacs atmerojet.
2010. aug. 27. 19:34
 13/39 anonim ***** válasza:

Megint én. Nálunk 7 hónaposan került sor a műtétre. Addig baszakodtak a dokik és nyugtattak.

Saját kérésre kértem az OITIbe CT-re beutalót. Az mindent mutatott, felállították a diagnózist, hogy: varratok idő előtti becsontosodása.

Rá 2 hétre műtét.

Neki is nőtt a feje, havi 1cm-t, csak torzan, nagyon torzan.

Ha te kérdeztél itt, én vagyok a 3.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. aug. 27. 19:40
 14/39 A kérdező kommentje:
nem en voltam az a kerdezo. De latom, tobben avgyunk hasonlo problemaval. Mennyi idore kaptal beutalot? A mi fejunk nem annyira gaz, csak egy picit az egyik oldala eroteljesebb. Fejlodese normalisan utemben haladt?
2010. aug. 27. 19:43
 15/39 A kérdező kommentje:
hogy birtad lelkileg?
2010. aug. 27. 19:44
 16/39 anonim ***** válasza:

Végül is igen, de műtét után iszonyú gyors ütemben.

Műtét után, 7 hónaposan, már a kórházban felült, mászni kezdett, rá egy héttel fel is állt. 11,5 hónapos korától megy.

Előtte átlagos ütemben fejlődött.

Pár hét volt, úgy emlékszem, mire időpontot kaptunk. Onnantól felgyorsultak az események.

2010. aug. 27. 19:46
 17/39 A kérdező kommentje:
Hat most nem tudom mitevo legyek. A sima UH az nem szuri ki a bajt?
2010. aug. 27. 19:48
 18/39 anonim ***** válasza:

Borzasztóan, így egy év elteltével könnyebb, de évete vissza kell menni, és lehetséges mégegy műtét. Jövő áprilisban megyünk kontrollra.

Majd belehaltam a fájdalomba, az intenzív osztályon láttottakba, a kisfiam fájdalmába, ahogy kinézett, a vérátömlesztés és nem részletezem tovább.

Kérjél beutalót, hogy minél előbb megtudd,hogy mi a helyzet.

A 7 hónapos bizonytalanság is nagyon felőrölt.

2010. aug. 27. 19:49
 19/39 anonim ***** válasza:
A sima UH már mutatta a bajt és ezért is csinálták meg a CT-t szerintem.
2010. aug. 27. 19:50
 20/39 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom a segitseged, amint lesz valami, kerdesem, leletem stb jelentkezem. Amugy dr. Bognarnal voltal? Neki van maganrendelese, arra is gondoltam, hogy megkeresem, de mit tudna mondani ct nelkul?
2010. aug. 27. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!