Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipőnek melyik jobb:...

Első cipőnek melyik jobb: Elefanten vagy Bärenschuhe?

Figyelt kérdés
Mindkettőt a Deichmann forgalmazza. Az áron kívül azonban nem látok nagy különbséget (bár a boltban még nem néztem meg). Vagy mégis van?
2010. aug. 27. 08:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

18.07-es vagyok.

teszvesz-vaterán én is a belső talphosszat mérettem le.

fazont meg próbáltunk boltban.

egyébként ezeket a kis méreteket 18-22-ig alig alig használja el egy gyerek, szinte meg sem látszódik rajta a használat, tehát én nem bántam meg, hogy használtat vettem.

tesóm vett a fiának 8000-ért egy richter kiscipőt amit egy nyarat sem tudta hordani a fia, mert olyan nagyot nőtt a lába azon a nyáron. Szóval elég nehéz a jó minőségű, drága kiscipőkből havonta vásárolni egy garnitúrát...

nektek meg kettőt ráadásul. :-)

2010. aug. 28. 22:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget.

Mégegyszer átrágom magam a cipőmárkákon és fazonokon, aztán csak sikerül döntenem és vásárolnom... :)

2010. aug. 29. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!