Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipőnek melyik jobb:...

Első cipőnek melyik jobb: Elefanten vagy Bärenschuhe?

Figyelt kérdés
Mindkettőt a Deichmann forgalmazza. Az áron kívül azonban nem látok nagy különbséget (bár a boltban még nem néztem meg). Vagy mégis van?
2010. aug. 27. 08:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az elefantent sokan szeretik, a másikat annyira nem ismerem, nem a márka a lényeg,hanem, hogy 1. csak BŐR cipőt (műbőrt soha), 2. legyen rugalmas a talpa, 3. tartsa a bokáját, (4. a harántemelőről megoszlanak a vélemények, én siesta párti vagyok).

Nekünk az 1. cipőnk clarks volt, azóta leginkább siesta-t, linea-t, és assot vásárolunk.

2010. aug. 27. 08:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Én néztem már Barenschuche cipőt, szerintem annak eléggé merev a talpa, én végül emiatt nem vettem meg. Elefantent most vettem először, mert nemrég jó akciók voltak, arról még nincs tapasztalatom, mert őszi cipő lesz, de nem kemény a talpa. Én amúgy nagyon szeretem a Falcon cipőket, szandálokat, nagyon strapabíróak, pici haránt emeléssel. Ők gyártanak kimondottan első lépés cipőt, ami 4-5 ezer Ft körül van. Én azt ajánlanám első cipőnek.
2010. aug. 27. 08:56
 3/12 anonim ***** válasza:
siesta
2010. aug. 27. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Az első, a másodiknak merev a talpa nagyon, a siesta meg harántemelős.....
2010. aug. 27. 14:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Megnéztem a Siesta cipőket: tetszenek, viszont mindegyik 10000 Ft felett van, amit nem engedhetünk meg magunknak, mert nem állunk úgy anyagilag, másrészt ikreink vannak, úgyhogy kapásból mindenből kettőt kell venni. :(

Ezek szerint még mindig az Elefanten a nyerő...

2010. aug. 27. 15:06
 6/12 anonim ***** válasza:
6vagy 7ezerért láttam vadi új siestát az auchanban, és akciósan a brendonban, vagy babyoutletben is ki lehet fogni.nézd meg a brendon weboldalán az akciókat, még rendelni is lehet. én alig használtan (18-22méret)a teszveszen és vaterán vettem siesta cipot a fiamnak párszáz ft-ert. és tényleg szinte újak voltak.
2010. aug. 28. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz, teszvesz, vatera, a bolti ár töredékéér, csak mindig lehúzzák az ilyen válaszaimat, hogy használtat soha, inkább veszik a kínaiban a gagyi műbőr vackokat...

Használt cipőben is van olyan, amire senki nem mondaná meg, hogy volt lábon, én sem a széttaposottakat szoktam venni, de vettem már a teszen vadi új dobozos siestát, lineát 2-3000 Ft-ért :)

2010. aug. 28. 18:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudom, hogy mekkora cipőre licitáljak? Értem ez alatt azt, hogy a cipő formája is meghatározza, hogy mekkora kell belőle... Ti hogy csináltátok?
2010. aug. 28. 19:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én azért nem vennék látatlanban,mert nem minden cipő a te babád lábára való.mi is felpróbáltunk több 19-set és csak egy volt jó a lábára. Mi 5000 Ft-ért Maus cipőt vettünk,és a harántemelős siestat én nem venném meg.
2010. aug. 28. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Méretnél, a hosszban segít a belsőtalphossz, ezt általában megadják, ha nem, lehet kérni, hgoy mérje le.

Bemehetsz a boltba felpróbálni azt a fazont, amit kinéztél.

Nekünk bejött a siesta, linea, asso, ezeket tudom, hogy jók a kislányom lábára.

A Maus sem rossz, nekem annyira nem tetszik, de tény, hogy jó áron van és legalább bőr.

2010. aug. 28. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!