Első cipőnek melyik jobb: Elefanten vagy Bärenschuhe?
Az elefantent sokan szeretik, a másikat annyira nem ismerem, nem a márka a lényeg,hanem, hogy 1. csak BŐR cipőt (műbőrt soha), 2. legyen rugalmas a talpa, 3. tartsa a bokáját, (4. a harántemelőről megoszlanak a vélemények, én siesta párti vagyok).
Nekünk az 1. cipőnk clarks volt, azóta leginkább siesta-t, linea-t, és assot vásárolunk.
Megnéztem a Siesta cipőket: tetszenek, viszont mindegyik 10000 Ft felett van, amit nem engedhetünk meg magunknak, mert nem állunk úgy anyagilag, másrészt ikreink vannak, úgyhogy kapásból mindenből kettőt kell venni. :(
Ezek szerint még mindig az Elefanten a nyerő...
Csatlakozom az utolsóhoz, teszvesz, vatera, a bolti ár töredékéér, csak mindig lehúzzák az ilyen válaszaimat, hogy használtat soha, inkább veszik a kínaiban a gagyi műbőr vackokat...
Használt cipőben is van olyan, amire senki nem mondaná meg, hogy volt lábon, én sem a széttaposottakat szoktam venni, de vettem már a teszen vadi új dobozos siestát, lineát 2-3000 Ft-ért :)
Szia!
Méretnél, a hosszban segít a belsőtalphossz, ezt általában megadják, ha nem, lehet kérni, hgoy mérje le.
Bemehetsz a boltba felpróbálni azt a fazont, amit kinéztél.
Nekünk bejött a siesta, linea, asso, ezeket tudom, hogy jók a kislányom lábára.
A Maus sem rossz, nekem annyira nem tetszik, de tény, hogy jó áron van és legalább bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!