Mi tortenhetett hogy igy megvaltozott?
Sziasztok!
Mi tortenhetett vele?
Elejen kis hasfajos volt de 2 honapos korara el mult. Onnantol kezdve 4 honapos koraig, este 10 kor kapott enni es be raktam mellem a kis agyba es szepen el aludt maganak, kis mocorgas elotte volt, nezelodes es szonelkul szepen elaludt. Nagyon ritkan kellet segiteni a kromban altattam. Reggel 6 ig felsem kelt. 6 kor evett es utana is aludt meg tovabb 9 ig.
Kb 4 honapos kora utan ez megszunt. Mar napkozbe sem alszik el nagyon magatol. De az ejjelek.. nehezen alszik el, orat mocorog a kis agyban, dobalja magat. Vagy csak el van de nem alszik. Mindig nyuszorog ha ki esik a cumi. Ejjel meg volt hogy 10 is fel kelt, es a cumit a szajaba adtam egybol aludt is tovabb. De ez a sok felkeles ejszaka... minek koszonhetem? Ennyire felebred mert nincs cumi a szajaba? Angliaba vagyunk ugy hogy kanikula sincs.
Bocsi a Magyaromert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!