Újdonsült szülők, milyen nevet adtok/adtatok a babának?
Figyelt kérdés
Puszta kiváncsiságból:))2021. júl. 6. 19:43
41/59 anonim válasza:
Patrik lett :)
Már van egy Aishám (11) meg egy Léna Borókám (7) :)
42/59 anonim válasza:
Viktória és Veronika lesznek, szeptemberben érkeznek. (Fiúk esetében Szabolcs és Levente lett volna).
Amennyiben lesz harmadik, akkor pedig Alexandra ha lány, András (vagy az előzőek egyike) ha fiú. :)
43/59 anonim válasza:
Nekünk is Márton a kisbabánk ☺️
44/59 anonim válasza:
Az ikerlányaim most lesznek 1 évesek, Lili Ajsa és Jázmin Csenge. A kisfiaim, Lázár Máté,6 éves lesz novemberben,és Boldizsár János,ő pedig 5 lesz novemberben.
46/59 anonim válasza:
Van már egy kislányunk: Jázmin Laura. Ő 3 éves. Decemberre várjuk a kisfiunkat : Milán Áron - vele lesz teljes a családunk:)
A dupla nevekhez én ragaszkodtam elvi okokból.:)
47/59 anonim válasza:
Miért pontozzátok le a válaszokat?
Azért mert nektek nem tetszik egy név ?
48/59 anonim válasza:
Igen, vannak gyengébb képességű emberek, akik összekeverik a tetszik/nem tetszik gombbal, pedig a válasz hasznosságáról van szó. Egyébként ez ártalmas is tud lenni, én pl fogorvosként gyakran adok tanácsot a fog-és szájápolás kategóriában, nem egyszer el lettem küldve melegebb éghajlatra, mert valakinek nem volt szimpi, amit írtam. Azt a kérdező is meg nyilván azt hiszi el, amit el akar… no hát ez már csak ilyen.
49/59 anonim válasza:
Ikerlanyaink Isabella és Addison
(Egyesult Allamokban elunk)
50/59 anonim válasza:
Na jó…
Komolyan képesek vagytok lepontozni,hogy valaki milyen nevet adott a gyerekének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!