Milyen kényelmi holmikat vettetek, amik segítik már a baba születése óta a mindennapjaitokat? Melyik vált be a legjobban?
Pl. Adamo hinta, pihenőszékek, játszószőnyegek.
Minden érdekel, amivel lehet néha szerezni szabad 15-20 perceket, hogy szusszanjak kicsit majd. :)
Akár konkrét típust, vagy márkát is írhattok.
Köszönöm előre is!
Az én életem megmentői a robotporszívó és a mosogatógép :D
A babának játszószőnyeget vettem, azt szerette, de az nem nekem volt kényelmi cucc, hanem őt motiválta a felfedezésre. Ami esetleg segítség, az a szopipárna. Ugyan nem pont úgy használom, ahogyan kéne, de a derekam mögé gyűrve jobban hátra tudok dőlni szoptatás közben, és így nagyon kényelmes akár órákig is így lenni (most már 11 hónapos, nem igazán kell sokáig így tartanom, de az elején ez igenis szempont volt).
Pocakpárna a babának. Mindegy milyen márka. A lényeg hogy színes legyen. A másik az a 3in1 babakocsi. Ha elalszik a hordozóba, rácsattintom a vázra, és mehetek vele akár boltba, akár otthon az udvaron is aludhat. Sima gyerekülésből kiszedésnél mindig felébredne.
Nálunk ennyi. A többi kacatot akár ki is dobhatnám.
4moms pihenőszék - nem vált be, soha egy percet sem aludt benne
Adamo hinta - ebben elvolt hosszabb ideig, el is aludt benne
Játszószőnyeg - praktikus, ebben is jól elvolt
Babafészek - ebben rengeteget aludt, a mamáékhoz is vittük, ott is ebben aludt
Szopipárna - szintén szuper kényelmi eszköz
Hordozókendő - ha nem akart aludni és cipelnem kellett akkor ebbe tettem és mindent tudtam csinálni, nem vagyok egy ősanya de ez hasznos volt
Nem szorosan a babához kötődik, de a szàrîtógép.
Hátszószőnyeg szerintem babafejlesztő,nem kényelmi dolog.
Ahogy a hordozókendő sem szerintem.
Véletlen elküldtem..
Szóval a szárítógéppel rengeteg időt nyertem, több maradt másra..
Csoda dolog szerintem nincs.
A legtutibb ami lekötötte őket az a vizespalack vízzel vagy kaviccsal töltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!