Milyen idöközönként mentek a védőnőhöz?
Figyelt kérdés
Kislányommal 7 hónapos korában voltunk védőnőnél csak mert megkapta a 2.Prevenar oltást.Nem volt vizsgálat csak oltás.1 éves koráig nem is kell menni?Vagy csak elfelejtett a védönő??8 hónapos a babám.2010. aug. 26. 21:30
11/15 anonim válasza:
Utolsó válaszolótól kérdezem, hogy minek kell minden hónapban mennetek a gyerekorvoshoz? Nehogy félreértsd, nem kötözködésből kérdezem, csak kiváncsi vagyok rá. A mi gyerekorvosunk csak akkor látja a gyerekemet ha oltásra megyünk.
12/15 anonim válasza:
Ezt én is kérdezném, mert bár a dokink nagyon rendes, eleinte mindig házhoz is jött beadni az oltásokat, de azóta csak akkor megyünk, ha valami gond van. Tényleg kellene havonta találkozni vele?
13/15 anonim válasza:
A gyerekorvosnál szokták mérni a súlyát,hosszát havonta.Aztán megnézi a torkát,kutacsát,megnyomkodja a hasát,rákukkant a popsira,.Ha kell valami recept,azt felírja.Szívesen megyek,mert mindig kíváncsi vagyok,hogy mennyit gyarapodott a babám,meg imádom a doktornőnket!
15/15 anonim válasza:
Tegnap 19:29 vagyok. Köszi a választ :) Nálunk a súlyát és a hosszát a védőnő méri, a kutacsát is ő ellenőrzi. Ezt az általános orvosi vizsgálatot ami nálatok havonta van, a mi doktornőnk csak oltás előtt végzi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!