Milyen időközönként viszitek megmérni a babátokat a védőnőhöz? Milyen idősek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 10:00
1/10 anonim válasza:
7 hós és havi 1x mérik,1 éves koráig havi 1x kell járni ill kéne járni tanácsadásra!:)
2/10 A kérdező kommentje:
Én sajna a kiváncsi fajta vagyok, és nincs itthon mérlegünk, így nem igazán tudom, hogy mikor is menjek vele. Tanácsadásra viszont nem hívnak olyan gyakran. 6 hósak vagyunk, 4 hósan volt utoljára, hogy az orvos is látta. (máshová járunk orvoshoz, mint amelyik védőnőhöz tartozunk, mert más városban lakunk, mint a választott orvos)
2009. ápr. 20. 10:06
3/10 anonim válasza:
Havonta 1x viszem. Most lesz 8 hónapos.
4/10 anonim válasza:
Az emyém 5 hós .Álltalában 2 hetente viszem ,csak most az űnnep miatt egy kimaradt. Amúgy ha szépen fejlődik és nincs semi gond nem kell ennyiszer vinni. Csak amikor kisebb volt akkor mondta 2 hetente vigyem és azóta is igy szoktunk menni. De azért 1-2 ki szokott maradni.
5/10 anonim válasza:
nálunk úgy van, hogy egy héten 1X van védőnői tanácsadás, akkor nincs ott a doki, de megmérni megmérik és bármilyen probléma van, amiben tud segít. Kérdezd meg te is, hátha nálatok is van ilyen!
6/10 anonim válasza:
nekem lányom 2 hónapos és havonta 1x viszem vagy 3 hetente
8/10 anonim válasza:
Szia!
Szintén havonta viszem a védőnőhöz is és a gyermekorvoshoz is egy napon, megnézzék jól fejlődik-e. Eddig semmi gond nem volt! Mondjuk én egy kicsit mindig túl aggódom a dolgokat én ilyen anyuka vagyok, jobb mintha nem törődöm lennék (ezt most ne vegye senki se magára!!!!)
Ha neked a védőnő nem mondott semmit mikor kell újra menni, akkor vidd el minden hónapba csak egyszer, az már megnyugtató lesz a számodra!!!!!
11 hónapos anyuka!
9/10 anonim válasza:
Én is havonta egyszer viszem tanácsadásra, amikor a védőnő és az orvos is megnézi, lemérik a súlyát hosszát, meghallgatják a szívé, tüdejét, felírják a recepteket. Kezdetben kéthetente, három hónapos korától pedig havonta kell vinnem. Én az elején béreltem csecsemőmérleget, h' tudjam mennyit eszik, de sosem hagyta magát rendesen lemérni, úgyh' egy hónap után feladtam.
10/10 anonim válasza:
Mi hetente egyszer megyünk, de mi még csak 1 hónaposak múltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!