Milyen idöközönként mentek a védőnőhöz?
Mi minden hónapban mentünk 1 éves koráig és most 2 hó múlva kell mennünk oltásra(14 hónaposra).
Mondjuk nekem elég buzgó védőnőm van:) Az első 2 hónapban hetente mentünk:)
A gyermek egészségügyi kiskönyv szerint 1-2-4-6 hónaposan kell menni, majd 1 évesen. Ennek ellenére a védőnő mindig mondja nekem, hogy menjünk havonta méredzkedni. De én nem megyek. Minek? Van otthon mérlegem. A gyerek fejlődik, ahogy kell. Nincs kedvem mindig ott tölteni fél napot, ráadásul eddig akárhányszor mentem, mindig ki volt írva, hogy most valami miatt elmarad. Egyszer 2 órát vártam, majd beállított a fővédőnő, és közölte velem (pont mi jöttünk volna), hogy most 1 órát várni kell. Mondtam, hogy akkor hazamegyek. Jó, akkor jöjjek vissza 1 óra múlva. Mondtam, hogy egy nagy fenét, pipálja ki az adatbázisban, hogy megjelentünk. Az már nem az én hibám, hogy nem fogadnak. Utána felhívott a védőnő, hogy a fővédőnő hogy ki volt rajtam akadva, hogy hogy megmondtam neki a magamét. Hát, igen, ezek azt hiszik, hogy az embernek jobb dolga sincs, mint rendelőkben ücsörögni 2 éhes, szomjas, fáradt kisbabával egész nap. Végülis eljött a védőnő, megcsinálta a státuszvizsgálatot háznál.
A héten voltam megint a 6 hónaposan, na mi volt kiírva? Továbbképzés miatt elmarad. Hát, akkor ezt is letudtuk!
Nálunk a védőnő eleinte kijött, megcsinálta még a 6 hós státuszt is, aztán nem jött többet. Találkoztunk vele többször a sétáink alkalmával, beszélgettünk mindig, szerintem látja, hogy boldogulok. Egyébként nagyon normális, kedves nő, és bármikor volt valami gondom, mindig fordulhattam hozzá csak telefonon keresztül is, és soha nem mondott hülyeségeket.
Majd az egy éves státuszra beviszem kisfiamat a jövő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!