Akinek a szülői ágyban alszik a babája milyen megfontolásból hagyja ott egész éjszakára?
Csecsemő korában azért, mert nagyon sokszor kelt és már volt, hogy csak feküdtem az ágyban az üvöltését hallgatva /éhes volt/ de annyira fáradt voltam, hogy visszaaludtam vagy 10 percre és beleszőttem az álomba azt, hogy sír /férjem nem volt itthon/. Gondolhatjátok a fáradtság milyen szintjén lehettem.
MAgam mellé vettem kb. 2 hónaposan. Attól kezdve 2szer kelt éjjel, szinte álmunkban szopiztunk. Kipihentek voltuk és jókedvűek. 1.5 hónapos koráig szopizott. Most 22 hónapos még mindig itt alszik, de nem bánom. Kicsit sem. Nincs annál szebb, mikor úgy alszunk el h símogatja az arcomat, átöleli a nyakamat, hallom, ahogyan szuszog. Oldasimul hozzám, nagyon jó érzés neki és nekem is. NAgyon kiegyensúlyozott baba lett.
Ez nem megfontolás inkább érzés. Nekünk így a jó.
Szia!1 éves a kisfiam és velünk alszik,hogy miért??Mert ahhoz szokott!Amikor pár hetes volt egyik éjjel nem aludt odatettem magam mellé.......ennek már 1 éve,bár ő még éjjel cicizik.De amúgy miért kérdezed?
üdv.A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!