Akinek a szülői ágyban alszik a babája milyen megfontolásból hagyja ott egész éjszakára?
Úgy látom, hogy megint nem nagyon a kérdésre válaszoltok!
Anyukám mesélte, hogy a húgom 1 éves koráig 5-6 alkalommal fent volt éjjel. Akkor úgy döntöttek, hogy együtt alszanak, onnantól kezdve volt alvás. Igen, a kicsi igényli, hogy az anyja közelében legyen, ez csak a mai modern társadalomban tartják kórosnak.
Én újszülött korában aludtam együtt a babámmal, mert akárhogy betakartam, fázott, még rossz volt a hőháztartása. 2 hónapig virrasztottam szinte minden éjjel vele, amikor is azt mondtam, hogy elég volt, ha csak így alszik, akkor így. A férjem nagy felháborodva kiköltözött a nappaliba. Amióta meleg van, alszik egyedül, de úgy látom, hogy még mindig elég fázós, lehet, hogy az idén télen is együtt kell aludnunk. Én sem szívesen hagyom, de néha aludni is kell.
Azért alszik velünk, mert így legalább egész éjjel alszik. Csend van, nyugalom van. Éjjel megnéz néha, visszaalszik.
Ő is alszik, mi is alszunk. Reggel 8-9 körül ébredünk.
20 hónapos kisfiú
1 éves koráig a saját ágyában aludt a babánk. 6 hetes korától meg sem nyikkant éjjelente (este 8-tól reggel 7-ig). Ezután elkezdett felébredezni valami miatt (talán fog? nem derült ki), és mi lusták voltunk visszaringatni a férjemmel, csak beraktuk magunk közé, és egyből nyugi lett.
Azóta majdnem 21 hónapos, velünk alszik, és ez nekünk jó, minket nem zavar. Természetesen van kiságya, majd ha akar, akkor aludhat ott.
Jó érzés vele együtt ébredni.
En koztes allapot vagyok :D
A lanyom velunk egy szobaban, de kulon agyon alszik.Szeretem tudni, hogy ott van mellettem, igy atrendeztuk a holot es oda toltuk az agyat az agyunkhoz.Igy is van, hogy csak Velem alszik kulon agyon, de olyankor valami problema van.Oltas utan es fogzaskor nagyon nyugos es Vele kell lennem.Igenyli a kozelsegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!