Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok anya miért gondolja hogy...

Sok anya miért gondolja hogy őket automatikusan előre kell engedni a boltban csak mert kisgyerekkel vannak?

Figyelt kérdés

Tisztelet persze a kivételnek de már nem először futok bele ilyenbe. Ma álltam a kasszánál, mögöttem egy nő kb 2 éves gyerekkel. Először csak toporgott, szemet forgatott majd sóhajtozott. Mikor nem reagáltam nekemjött párszor a kocsival mintha véletlen lenne. Miután erre se mozdultam elkezdte drámai hangon ecsetelni a gyereknek hogy sajnálja de így sosem fognak kiérni a játszótérre, annyit kell várni.

Hozzátenném, a gyerek nagyon jól elvolt, nézelődött

2021. júl. 4. 14:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem általános jelenség, de persze vannak ilyenek. Én is futottam már bele ilyenbe. Kisbolt, egy pénztár működött, nagyjából 6-an álltunk sorba. Én voltam a második, előttem egy idős nő. A nő meglátott a sor végén egy ovis korú gyereket az anyjával. Szólt neki, hogy hogy menjen a sor elejére. A nő persze élt a lehetőséggel, rá sem nézett a sorra, csak beállt előre, és megköszönte a nőnek a "kedvességét". A sor hőbörögni kezdett, az idős nő szerint meg még mi voltunk a bunkók, hogy nem engedtük előre, mert a gyerekeseket illik. Én erre mondtam neki, hogy nekem is van egy 2 éves, és én is sietnék haza, hogy reggelit adjak neki. Erre az volt a válasza, hogy ha gyerek van, akkor reggel 6kor már a boltban lenne a helyem, és nem kellene 8-ig lustálkodnom.
2021. júl. 4. 15:57
 22/27 anonim ***** válasza:
66%
21, normális kultúrákban ilyenkor aki át akarja adni a helyét, az ki is áll és a sor végére megy, hogy másokat ne szivasson a nagylelkűségével ;)
2021. júl. 4. 16:29
 23/27 anonim ***** válasza:
93%
En is kiallom a sort ket kicsivel,megszoktak,sot,ha valakinek egy ket tetele van mogottem,elore engedem. Egydzer keretoztem elore gyogyszertarnal,elfogyott a tapszer,a baba visitott,de orulten,akkor mondtam ha elore engednek ha nem,en most bemegyek,meg a gyogyszertarban is osszeszaladtak,hogy uristen hogy sir a baba,mi baja. De ez egyszeri volt.
2021. júl. 4. 20:20
 24/27 anonim ***** válasza:
33%

Mikor ilyen momzillával találkozok, aki 5 percet képtelen várni a boltban, de ott csüngenek rajta a gyerekek, mindig azon gondolkodok, hogy ennek semmi logikája nincs.

Azért kell várni, sorban állni, mert sok az ember. Ha kevesebb ember lenne, nem kellene annyit várni. De a momzilla kipotyogtatja a gyerekeit, ezáltal mégtöbb ember lesz, és a jövőben mégtöbbet kell sorban állni. Saját magát szívatja ezzel, nem esik le neki?

2021. júl. 4. 21:32
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
Jézusom 24es.. nem.. nem vagy se vicces se frappáns.
2021. júl. 4. 21:58
 26/27 anonim ***** válasza:
36%
Vagy inkább a momzilla lelőhetné azt a sok embert, aki előtte áll, és a következő alkalommal annyival rövidebb lesz a sor.
2021. júl. 4. 22:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem találkoztam még ilyen esettel és kisgyerekesként én sem vagyok ilyen, gyed-en vagyok, ki tudom várni a sorom. Nem engedném előre.
2021. júl. 8. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!