Sok anya miért gondolja hogy őket automatikusan előre kell engedni a boltban csak mert kisgyerekkel vannak?
Tisztelet persze a kivételnek de már nem először futok bele ilyenbe. Ma álltam a kasszánál, mögöttem egy nő kb 2 éves gyerekkel. Először csak toporgott, szemet forgatott majd sóhajtozott. Mikor nem reagáltam nekemjött párszor a kocsival mintha véletlen lenne. Miután erre se mozdultam elkezdte drámai hangon ecsetelni a gyereknek hogy sajnálja de így sosem fognak kiérni a játszótérre, annyit kell várni.
Hozzátenném, a gyerek nagyon jól elvolt, nézelődött
Szerintem nem ez az általános. Minket is engedtek már előre és én is engedtem már előre olyat, aki kevés dolgot vett, nekem meg teli volt a kosaram. Gyerek nélkül is szoktak nyavajogni.
Engem jobban irritál, amikor betolják a kocsit a sorba és elmennek még összeszedni pár dolgot. Ebből nemrég volt is egy vitám, mert már lehetett volna pakolni a szalagra, de sehol senki. Fogtam magam és eltoltam a kocsiját. Amikor visszajött még neki állt feljebb, mert ő csak visszament még valamiért. És nem azért tettem, mert ott volt a gyerek és én mindent megtehetek.
Aki pofátlan gyerek nélkül is az.
Hjaa nem, nem az amit te írtál az merő parasztság volt. Tiszta sor.
Csak mondom, hogy sztem ez ilyen nem általános. Sztem általában a nők nagyrésze tudja, hogy attól még, hogy van pár (vagy csak egy) gyereke, nem lett ő a világ közepe. Persze nyilván van ilyen is de hidd el ezek gyerek nélkül is megtették vna ezt. Max akkor felhívja a pic'a bnojet joo hangosan hogy 'mindjaaart ooottvaaggyyyoook csak előttem szaaazan vannak a kasszaaanal' meg radtolja párszor szintúgy. (10es vagyok asszem')
Bocs, de ezek szerint EGY ilyen anyával találkoztál, nem szép dolog általánosítani.
Én még nem találkoztam ilyennek, meg úgy tünik, a válaszolók többsége sem, és nem is tartom jogosnak.
De az kifejezetten zavar, ha valaki egy esetböl az emberek egy csoportjár vonatkoztatva von le következtetést.
Hát ez jó kérdés...
2 éves a fiam, 8hós terhes vagyok. Valamelyik nap minket is megkérdezett a kasszánál egy nő, nem e mehetne elénk a lányával, kb 1 éves lehetett, mert gyerekkel van. Mondom mer én nem?!🤣 utána még neki állt feljebb, mert így sosem jutnak le a strandra.
A mi kosarunkban volt kb 5 termék, az övékébe 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!