Jó vagy nem annyira jó gyerkőcöd van? (Nem akartam a rossz jelzőt használni, mert még 1,5 -2 éves korosztályba nem lehetnek rosszak, max. Elevenek)
Figyelt kérdés
Kisfiam 1,5 éves. Nagyon jó gyerek, azt hiszem szerencsém van vele. Pici korában sem volt gond vele. Evett, aludt, csak enyhén volt hasfájós.Ha ébren is volt, elvolt a kiságyba, később a játszószőnyegen.Amióta megy, azóta segít mindenben amiben lehet, igaz így lassabban haladok. De eljátszik egyedül akár egy órán keresztül is, vagy mesét néz.Persze vannak rossz napjai is, amikor mindenért hisztizik, vagy nem hagyja, hogy csináljam a házimunkát, és vele kell foglalkoznom. De alapjába véve, nincs vele baj. Most is éppen nézi a mesét(Jim-jam csatorna), és éppen meztelen van, amit imád:)2010. aug. 26. 19:33
1/7 anonim válasza:
Az én fiam októberben lesz két éves és nagyon eleven. Most kerültünk bele a hisztikorszakba, sokszor harcolunk, nehezen fogadja el, hogy egyelőre még anya a főnök. Ettől függetlenül nem mondanám rossz gyereknek, ez egyszerűen életkori sajátosság. Nagyon szeretek vele lenni, nagyon okos, értelmes gyerek.
2/7 anonim válasza:
Kis rosszcsont 14 hós leányzóm van, a szeme se áll jól :)
3/7 anonim válasza:
jó,szép,értelmes,okos gyerek.alapjában véve nincs semmi problémám vele.persze neki is megvannak a hisztis időszakai,a csak azért is csinálom idők is,és nem is mindig fogad szót,mégis jó gyereknek mondanám.a korszakait pedig átvészeljük,tanulunk egymástól.
4/7 anonim válasza:
Az én lányom 2 éves, de "rossz" mint a pokol tüze :)
Nem hisztis, de nagyon önfejű, makacs. És mindig keresi a rosszat-rendszerint meg is találja. Gondolom ezt tanulja a 11 éves tesótól.
Keveset alszik, sokat pörög, sokat beszél...
Egyébként nagyon tud szeretet adni, napjában többször megölel, mondja, hogy "szeretlek anyuka"...a macijának is többször elmondja, puszilgatja...
Én nem adnám egy nyugodtabbért soha. Így imádom, ahogy van.
5/7 anonim válasza:
1 éves rossz csont lányom van mint az ördög!Ez néha már több mint eleven! Nagyon akaratos öntörvényű lány! De nem gáz jobb mintha csak nézne ki a fejéből mint sok gyerek akit látok!
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom másfél éves, igazi kis földreszállt angyal. A nagytesó is ilyen volt, aztán egyszercsak hopp, elszállt a varázslat. A suliban kitűnő tanuló, de úgy sakkoztak össze neki (szerintem) a tanító nénik egy hármast magatartásból :) Szóval éberen figyelem az eseményeket, és a változás jeleit.
7/7 anonim válasza:
21 hónapos nagyon jó kislányom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!