Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hónapos babával ti jártok...

13 hónapos babával ti jártok játszótérre?

Figyelt kérdés
Még nem jar, csak mászik és feláll, tegnap lementünk homokozni, de mindent megevett, aztan oklendezett 😭 kicsi még a jatszóhoz, vagy hadd szokja csak? :D
2021. júl. 1. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
Én vittem, de javarészt cska azért, mert egy barátnőmet kísértük el a nagyobb gyerekével. Közben néha kivittem nélkülük is, de a rugós mérleghintán és a kavicsszóráson kívül nem sok mindent lehetett csinálni, ami ilyen picinek való.
2021. júl. 1. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:

1 évesen stabilan járt a fiam már.

Kb 6-8 hós korától jártunk. Eleinte hintázott, homokozott. Sosem vett hal isten semmit a szájába, csak szórta. Azt meg lemostuk, nem csináltam belőle sose problémát.

2021. júl. 1. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

A lányom 14 hónaposan tanult meg stabilan járni 2 játszótéri játék között.

Le is van videózva, amikor először eléri a célját esés nélkül :).

Nagy motiváció volt neki a sok színes játék.

Szerencsére nyár volt, mert ugyeegy járni tanuló babára cipőt nem adhattam. Zoknicipő volt rajta, a játszótér gumilappal fedett.

2021. júl. 1. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel nem jártunk, csak 18 hónaposan indult el, 13 hónaposan stabilan ülni se tudott és akkor még csak kúszott (megkésett).

Másodikkal jártunk születésétől és kb. 9 hónapos korától "vett részt aktívan", onnantól tudott ülni, hintázni, homokot egyetlen egyszer evett. Megkóstolta és soha többé.

2021. júl. 1. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!