Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudok türelmes lenni a...

Nem tudok türelmes lenni a kisbabámmal, szerintetek hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés
Jó édesanyja szeretnék lenni, szeretem, mindent megtennék érte, de nincs türelmem hozzá és ez bánt. Neki én vagyok a minden, én meg nem érzem viszont ugyanezt és ez rettenetes. :(

2021. jún. 29. 13:36
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi. 3x kelünk kajálni éjjel, jó esetben visszaakszik
2021. szept. 2. 04:20
 22/30 anonim ***** válasza:
Akkor mi a baj? Hogy sokat sír?
2021. szept. 2. 11:11
 23/30 anonim ***** válasza:
És nem bírod türelmmel?
2021. szept. 2. 11:11
 24/30 A kérdező kommentje:
Igen és a bezártságot sem bírom. Azelőtt jöhettem, mehettem, dolgoztam, érdemi munkát végeztem, most meg egész nap szaros pelust cserélek meg szoptatok...egy 6 hós elearning tanfolyamot is elkezdtem, hogy ne hülyüljek el, de basszus 3 nap alatt elvégeztem ...
2021. szept. 2. 18:39
 25/30 anonim ***** válasza:

Bennem felmerul: szerettetek volna ezt a gyereket? Vagy csak engedtetek a tarsadalmi elvarasnak?

Reszemrol en mielobbi bolcsit javasolnek, hogy kicsit visszakaphasd onmagad (teljesen ugyanolyan mar sosem lesz az eleted), illetve ha a ferjed partner, akkor esetleg maradhatna o gyeden a kicsivel, amig te dolgozol.

2021. szept. 2. 19:20
 26/30 A kérdező kommentje:
Jobb az ő fizuja. Akartuk hát, rengeteget kínlódtunk, mire összejött és imádjuk. Csak nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen fogom bírni.
2021. szept. 2. 19:51
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem vigasz, de ez így lesz egy darabig. Enyém 1 éves lesz, sokat javult már a helyzet a bezártságot tekintve, főleg, hogy a covid közepén szültem.. Honapokig sehova, és senki nem is nagyon jött..

Most már jobban jövünk megyünk. Várom, hogy elinduljon, mehetünk majd játszora stb.

Én is haszontalannak érzem magam sokszor az altatás, szoptatás, etetés, játék körforgásba.

Kicsit én is belesüppedtem, kedvem sincs sokmindenhez. De igy se jó. Én remélem változik nemsokára a helyzet.

Ha szeretnél irj privátban! Beszélgessünk!

2021. szept. 2. 21:55
 28/30 anonim ***** válasza:
Mi újság Kérdező?
2021. okt. 27. 20:45
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszi, de semmi. Nagyon változékonyak a napok. Közben kiderült hogy ismét jól felborult a pajzsmirigyem, most azt próbálja a dokim beállítani gyógyszerrel. De továbbra is nagyon vágyom vissza a régi életembe, nem bírok itthon meglenni ennyit, csak pelusozbi meg szoptatni..a játszáshoz se vagyok túl kreatív, nem vagyok az a gügyögős otthonülős anyuka. Emellett persze szeretem a fiam, meg minden, csak iszonyatosan vágyom arra hogy valami értelmeset is csináljak. Elkezdtem egy tanfolyamot, és keresek részmunkaidős otthoni munkát. Nagyon félek a szellemi leépüléstől, meg hogy nem vagyok toppon a szakmában. Szerettem a munkám! Szeretem a babámat is csak lenne már nagyobb :D
2021. okt. 28. 14:18
 30/30 A kérdező kommentje:
Szóval sajnos nekem ez nem jött be.. szégyen, nem szégyen utalom minden egyes percét
2021. okt. 28. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!