Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudok türelmes lenni a...

Nem tudok türelmes lenni a kisbabámmal, szerintetek hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés
Jó édesanyja szeretnék lenni, szeretem, mindent megtennék érte, de nincs türelmem hozzá és ez bánt. Neki én vagyok a minden, én meg nem érzem viszont ugyanezt és ez rettenetes. :(

2021. jún. 29. 13:36
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Most valamilyemnsírós időszak van. Kiborító :(
2021. júl. 17. 20:57
 12/30 anonim ***** válasza:
55%

Ha a munkája miatt aggódtok, akkor költözzön ki ideiglenesen. En is a picivel aludtam, es volt h a ferjem inkább a kanapen, veszelyes munkakör muszaj volt pihennie.

Ne foglalkozz a kisággyal. Jelenleg nem alusztok, a "most" a fontos. Majd raersz azon agyalni később. Miért nehezited meg a dolgod, hogy még a kiságyba pakolással a kinlodsz.

Miert sír? Lehet fáj a pocakja. A miénk is sirt, sokszor a páraelszívó alatt nyugodott meg. Irj privátba nyugodtan.

2021. júl. 17. 23:01
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon sokat aludt rajtunk is eleinte. Vagy rajtam vagy a ferjemen. Elmúlik hidd el. Neki most csak rád /rátok van szüksége. Még most született.
2021. júl. 17. 23:03
 14/30 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nagyon sokszor elolvastam abban az időben! Minden szava igaz.

2021. júl. 17. 23:04
 15/30 anonim ***** válasza:
24%
mi lesz veled később kérdező?
2021. aug. 1. 16:00
 16/30 A kérdező kommentje:
Utolsó! Segítő hozzászólásod nincs?? Akkor hallgass!
2021. aug. 1. 17:47
 17/30 anonim ***** válasza:

Az első 3 hónap a túlélésről szól - nekem is csak a második gyerekre lett ez világos, de ahogy ennek megfelelőek voltak az elvárásaim, máris minden könnyebb volt. Tegyél meg mindent, ami most segít,hogy átvészeld ezt az időszakot, ha kell, aludjon veletek, ha kell, kösd magadra napközben, vagy sétáljatok így egy nagyot amikor épp nincs 40 fok, stb. Ha kipihentebb leszel, és a te alapvető igényeid ki lesznek elégítve, türelmesebb leszel és többet tudsz adni magadból.

Lesznek még ilyen időszakok, amikor csak az aznapra kell koncentrálni és abból kihozni a legtöbbet, fogzás, te vagy beteg, stb - ilyenkor engedni kell picit az elvárásokból, tudva, hogy ez nem örökre szól...

2021. aug. 1. 21:59
 18/30 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, kérdező! Viszont ahogy nőtt, 2 hónapos kora után egyre többször vettem észre, hogy ha rajtam alszik, nyugtalan, ha letettem magam mellé, aludt tovább. Egyre többször volt, hogy elalvás után le tudtam rögtön magam mellé tenni, és nem kelt fel rá. 3,5 hónaposan pedig kipróbáltuk, milyen, ha beteszem a kiságyba, és 10-ből 9 estén működik. Az ágya a miénk mellett van, bármi van, rögtön ugrunk. Így is 1-2x ébred enni. 4 hónapos múlt most már. Nappal még rajtam alszik, akkor nagyon éber alvó, meg ringatni kell altatáskor még...de szép lassan haladunk. Nálatok is eljön a változás lassan. Nekem is van, hogy elszakad a cérna, akkor leteszem a játszószőnyegre, csinálok egy kávét, kifújom magam...nem ezen a 3 perc ,,sírni hagyáson" múlik, hogy jó anyák vagyunk-e. A múlt héten valamelyik éjjel fájt a hasa, pont áttört a foga, 3 órát aludtam, ringatni kellett kb. végig éjjel...másnap bármit csináltam sírt, úgy éreztem, hogy lemerültem. Áthívtam anyukámat segíteni, egy órát volt vele, én addig csak rendbe szedtem magam, meg a lakást, de felért egy wellnessel. Csak azért mesélem el ezt, hogy lásd, hogy nem vagy egyedül, mindannyian besokallunk néha.
2021. aug. 2. 09:57
 19/30 A kérdező kommentje:
Nos, 3 hónapos és nem változott, sőt még rosszabb lett
2021. aug. 31. 17:48
 20/30 anonim ***** válasza:
Sokszor ébredtek? Pocak? Szopizik? Esetleg tejérzékenység?
2021. szept. 1. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!