Miért lyukasztják ki szinte minden kislány újszülött, baba fülét?
Miért kell ilyen kiskorban fülbevaló? Egyszerűen nem értem. Miért nem elég mondjuk ovis, iskolás korban, amikor már ő akarná?
Te miért/miért nem lukasztottad ki lányod fülét?
Mi 3 hónaposan lyukasztattuk neki.
Ok:nem piszkálja, hamar gyógyul, egyszerűbb, mint nagyobb korában.
Akkor már fél a fájdalomtól, bonyolultabb nagyobb korban.
Én 3 naposan még a kórházban kilyukasztattam a fülét. Nem sírt, amikor tette bele a fülbevalót az zavarta, 2 másodpercig. Ahogy írták, gyorsan gyógyul, nem tudja piszkálni, ha nő akkor se nyúl oda mert természetesnek veszi, nem is érzi.
Szerintem ez akkor nagyon fontos minél korábban, ha nektek/neked tetszik ha egy nőnek van fülbevalója, /téged fog másolni, legalábbis kezdetben/ ugyanis egy ismerősöm 8 hónaposan vitte el fülbelövésre, hogy akkor szeretnének a babának fülbevalót, de a kozmetikus már nem vállalta, csak úgy ha vállalják a felelősséget, ha elrontja/mellélő stb, mert izegnek-mozognak, összevisszaforgatják már a fejüket, nehéz lefogni, hogy szabályos legyen mindkét oldal.
Egyszer egy óvodás kislánynak csak az egyik füle lett kilőve mert úgy ordított, hogy a másodikat már nem engedte, mondta nekik a kozmetikus, hogy pár év múlva ha felejti az élményt jöjjenek vissza.
Nem fog emlékezni a fájdalomra.
Ha idősebb lesz akkor bármikor kiveheti. Megspóroltam neki egy kellemetlenséget ..idősebb korban megmaradnak jobban az emlékek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!