Mitől hízott ilyen sokat?
Közel 1,5 kilót hízott 1 hónap alatt a 4 hónapos babám.
Anyatejes, most akartam kezdeni a hozzátáplálást, de így nem merem.
Az én étkezésem nem változott, annyi hogy elkezdtem tejserkentő teákat inni. Abbahagyjam inkább? Eddig is sokat cicizett, de most majdnem egész nap rajta lenne.
Most 7500 gramm.
14
Attól,hogy ilyen arrogáns p.vagy,nem tűnsz jobb anyának ám. Nem tudom mióta lett ez divat..
Az én gyerekemet se a who neveli, szoptatási tanácsadóm sincs, de szoktam szakirodalmat olvasni,hogy tájékozottabb legyek. De biztos okosabb vagy a gyerekorvosoknál,kutatóknál is, meg kb.mindenkinél IS. További szép napot és próbáld élvezni az életet.
21!
Nem is akarok jobb anyanak tűnni, pont hidegen hagy, ki mit gondol rólam...
Csak leírtam, hogy nem feltetlen minden gyereknek az a jó, amit a who leír... hisz van aki 4 hósan megerik rá, van aki 1 évesen... nem minden gyerek egyforma, én latom, hogy fejlődik a fiam... aki köszöni szépen tökéletes gyerek a szamomra...
Én nem szakirodalombol nevelek, ezekszerint veled ellentetben...
Es azt sem állítottam, hogy okosabb lennék barkinél, mert ha hiszed ha nem, a gyerekorvos és a védőnő tanacsát is kikértem, mind a ketten ugyan ezt mondták, hogy megerett rá 4 hósan a gyerekem, kezdjek bele nyugodtan...
Nekem szép a napom, élvezem is 😅
Az arrogans picsa 14es...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!