Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől hízott ilyen sokat?

Mitől hízott ilyen sokat?

Figyelt kérdés

Közel 1,5 kilót hízott 1 hónap alatt a 4 hónapos babám.

Anyatejes, most akartam kezdeni a hozzátáplálást, de így nem merem.

Az én étkezésem nem változott, annyi hogy elkezdtem tejserkentő teákat inni. Abbahagyjam inkább? Eddig is sokat cicizett, de most majdnem egész nap rajta lenne.

Most 7500 gramm.

2021. jún. 26. 08:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Szomjas. Te is többet iszol ilyen melegben.
2021. jún. 26. 08:45
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Az én fiam 2 hónapos korára 2 kilót hízott a születési súlyához képest :Ő Ő is csak anyatejes.
2021. jún. 26. 08:52
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Az anyatejtől. Az anyatejes babák szinte mind ilyen kis ducik. Majd lemegy.
2021. jún. 26. 08:55
 4/22 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem sok a másfél kg.

Fiam a 4.hónapig havi 2kg-t hízott végig. Anyatejes volt csak, (3540g-al született).

4 hósan kezdtük a hozzátáplálást. Ahogy elkezdett forogni, maszni, úgy csökkent a sulygyarapodása

2021. jún. 26. 09:02
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Semmi baja nincs ha kicsit husisabb. Le fog menni idővel. Dd a francért kezdenél hozzátáplálást ha egyszer nyilvánvaló nem hogy elég, de rengeteg tejed van?
2021. jún. 26. 09:19
 6/22 anonim ***** válasza:
73%
Az én fiam az első 3 hónapban végig 1.5 kg-okat hízott. Aztán elkezdtük a hozzátáplálást, beindult a mozgás fejlődés és csak a felét hízta már havonta.
2021. jún. 26. 09:24
 7/22 anonim ***** válasza:
34%

En 2 honapos koratol adtam babavizet pedig tel volt de ugy ereztem adnom kell neki. (Szoptatas mellett) habar tudom van aki nem ajanlja.

Szerintem is szomjas lehet de mindemellett a cukros anyatej nem biztos hogy oltja a szomjat.

Azt se hiszem hogy egy ilyen cicista babanak mint a tied osszezavaro tenyezo lenne a cumi :) en csak vizet adtam a cumibol es nem zavarta meg.

2021. jún. 26. 09:29
 8/22 anonim ***** válasza:
71%
Boven raer 6 honaptol en is 4 hotol kezdtem de minek 😅 sokkal macerasabb volt magamat szivattam. Nyugodtan mehet 1 eves korig a cici+6 hotol nyugisan a ht. Az en lanyom 10 honapos, 3x v tobbszor eszik puret es darabosat is este meg nappal alvashoz cicit kap de mar nem ugy es max 10p.
2021. jún. 26. 09:32
 9/22 anonim ***** válasza:
53%
Utolso vagyok meg annyi hogy tudom hogy utalod ezt az egesz napos szoptatast es mar a tokod kivan vele de nem fog kevesebbet cicizni akkor se ha 4 hotol kezded. Olyan 6 hotol cicizett kevesebbet es ugy redukalta le lassan. Most mar nem idegesit mert ez a napi 3x 10p semmi ahhoz a cicimaratonhoz kepest ami nalunk is volt. Fekudj be vele az agyba es nezz filmeket netezz stb. A tejserkento teat ihatod nem attol van ennyi tejet hanem azert mert a babad serkenti.
2021. jún. 26. 09:41
 10/22 anonim ***** válasza:
19%

8/9!

Azért mert nálatok igy volt, nem biztos, hogy másnál is így lesz 🤣🤣🤣

Mi is 4 hósan kezdtük el, onnan a cicizések száma drasztikusan csökkent.. egyáltalán nem volt macerás, nem szivattam magamat, pedig külön főztem neki, üvegeset sosem kapott...10hósan minden étkezés ki volt váltva és magától hagyta el a cicizést... még 3x10percre sem kérte....

2021. jún. 26. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!