Közel 1,5 kilót hízott 1 hónap alatt a 4 hónapos babám.
Anyatejes, most akartam kezdeni a hozzátáplálást, de így nem merem.
Az én étkezésem nem változott, annyi hogy elkezdtem tejserkentő teákat inni. Abbahagyjam inkább? Eddig is sokat cicizett, de most majdnem egész nap rajta lenne.
Az én fiam 2 hónapos korára 2 kilót hízott a születési súlyához képest :Ő Ő is csak anyatejes.
2021. jún. 26. 08:52
3/22 anonim válasza:
Az anyatejtől. Az anyatejes babák szinte mind ilyen kis ducik. Majd lemegy.
2021. jún. 26. 08:55
4/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok a másfél kg.
Fiam a 4.hónapig havi 2kg-t hízott végig. Anyatejes volt csak, (3540g-al született).
4 hósan kezdtük a hozzátáplálást. Ahogy elkezdett forogni, maszni, úgy csökkent a sulygyarapodása
2021. jún. 26. 09:02
5/22 anonim válasza:
Semmi baja nincs ha kicsit husisabb. Le fog menni idővel. Dd a francért kezdenél hozzátáplálást ha egyszer nyilvánvaló nem hogy elég, de rengeteg tejed van?
2021. jún. 26. 09:19
6/22 anonim válasza:
Az én fiam az első 3 hónapban végig 1.5 kg-okat hízott. Aztán elkezdtük a hozzátáplálást, beindult a mozgás fejlődés és csak a felét hízta már havonta.
2021. jún. 26. 09:24
7/22 anonim válasza:
En 2 honapos koratol adtam babavizet pedig tel volt de ugy ereztem adnom kell neki. (Szoptatas mellett) habar tudom van aki nem ajanlja.
Szerintem is szomjas lehet de mindemellett a cukros anyatej nem biztos hogy oltja a szomjat.
Azt se hiszem hogy egy ilyen cicista babanak mint a tied osszezavaro tenyezo lenne a cumi :) en csak vizet adtam a cumibol es nem zavarta meg.
2021. jún. 26. 09:29
8/22 anonim válasza:
Boven raer 6 honaptol en is 4 hotol kezdtem de minek 😅 sokkal macerasabb volt magamat szivattam. Nyugodtan mehet 1 eves korig a cici+6 hotol nyugisan a ht. Az en lanyom 10 honapos, 3x v tobbszor eszik puret es darabosat is este meg nappal alvashoz cicit kap de mar nem ugy es max 10p.
2021. jún. 26. 09:32
9/22 anonim válasza:
Utolso vagyok meg annyi hogy tudom hogy utalod ezt az egesz napos szoptatast es mar a tokod kivan vele de nem fog kevesebbet cicizni akkor se ha 4 hotol kezded. Olyan 6 hotol cicizett kevesebbet es ugy redukalta le lassan. Most mar nem idegesit mert ez a napi 3x 10p semmi ahhoz a cicimaratonhoz kepest ami nalunk is volt. Fekudj be vele az agyba es nezz filmeket netezz stb. A tejserkento teat ihatod nem attol van ennyi tejet hanem azert mert a babad serkenti.
2021. jún. 26. 09:41
10/22 anonim válasza:
8/9!
Azért mert nálatok igy volt, nem biztos, hogy másnál is így lesz 🤣🤣🤣
Mi is 4 hósan kezdtük el, onnan a cicizések száma drasztikusan csökkent.. egyáltalán nem volt macerás, nem szivattam magamat, pedig külön főztem neki, üvegeset sosem kapott...10hósan minden étkezés ki volt váltva és magától hagyta el a cicizést... még 3x10percre sem kérte....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!