Mitől hízott ilyen sokat?
Közel 1,5 kilót hízott 1 hónap alatt a 4 hónapos babám.
Anyatejes, most akartam kezdeni a hozzátáplálást, de így nem merem.
Az én étkezésem nem változott, annyi hogy elkezdtem tejserkentő teákat inni. Abbahagyjam inkább? Eddig is sokat cicizett, de most majdnem egész nap rajta lenne.
Most 7500 gramm.
11!
Nekünk pont hogy a védőnő meg a gyerekorvos ajánlotta, hogy kezdjük meg 4 hósan... refluxos pl sosem volt...
Szeretett enni, ennyi...sosem fájt a hasa 😙
12
Nekem is mondogatták,de nem érdekelt. Én követtem inkább a who és a szoptatási tanacsadó ajánlását.
Az en gyerekem meg nem a who neveli, en látom mi jó neki... szoptatási tanácsadóra pedig sosem volt szükségünk...
Szerintem mindenki eldönti maga, nem kell kampanybeszedeket indítani meg stb...
Nálunk jellemzően 1200g-ot hízott mind2 gyerek a hozzátáplálásig (6 hó) plusz mindkettőnek elindult mászása is ekkor.
Aztán alig híztak 2-300g-okat
3300al született, anyatejes volt, fél éves korára 9 kg volt.
Ott kezdtük a hozzátáplálást+egyre többet mozgott.
Most 10 hós és 11 kg. Szóval le fog állni ez a durva gyarapodás.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
A hozzátáplálást azért szeretném elkezdeni, hogy kiegyensúlyozottabb legyen az etetése. A teákat is azért kezdtem el inni, hogy hátha egyszerre többet tud enni és tovább jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!