Baba érkezésekor autóvásárlás?
Én is le lettem pontozva, aki vett autót. Tök mindegy mit írsz :D
1es voltam
Én is azt gondolom, hogy babával autó nélkül irtózatos szenvedés az utazás. Persze, minden megoldható, de egyáltalán nem mindegy, hogy 3 órát vagy 50 percet kell utazni a nagyszülőkhöz, meg hogy előtte mennyit kell az útra készülni, és hogy közben mennyire gyűlölöd az egészet. Ez nem csak lustaság kérdése, nagymértékben kihat arra, hogy milyen sűrűn és milyen szívesen utaztok, ami hosszútávon akár befolyásolhatja a gyerek kapcsolatát a nagyszülőkkel.
Ugyanúgy nem mindegy, hogy kirándulni, strandolni napokkal előre megtervezendő program-e, vagy spontán, amikor kedvetek van csak beugrotok a kocsiba, és mentek. Az autó lehet a különbség aközött, hogy valahova el tudtok-e ugrani egy napra, vagy a hosszú utazás miatt ott kell aludni. Könnyebben veszitek rá magatokat a kirándulásokra autóval, így több élményt élhet át a gyerek.
Hogy arról ne is beszéljünk, hogy milyen érzés lehet télen hóban-fagyban várni a buszt a lázas gyerekkel, amikor orvoshoz kell vinni...
Szóval gyerek mellé igenis kell az autó, még ha Bp belvárosában laktok is.
Én a babára időzitem az autóvásárlást.
Pesten nem tudom hogy van, de Kaposváron meghalnék kocsi nélkül.
Most perpillanat egy van, amit a férjem a munkába használ, de össze lesz rakva mégegyre.
Tini koromban buszoztam eleget, nem kívánom ezt +egy babával. 35 fokban, hóesésben, zuhogó esőben...
Annyira nem vagyok szegény, hogy ne tudjuk kigazdálkodni, szivatni pedig nem szeretném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!