Mennyiért érdemes venni egy Citroen Saxo 1.4 vts-t?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a korához képest jó állapotban van, azaz nem eszi a rozsda, és műszakilag megfelelő.2021. jún. 17. 17:45
1/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy szerintem egy megnyugtató válaszra vagy kíváncsi, nem pedig a valósra. A megnyugtató az az, hogy 400e. A valós az az, hogy egy fillért nem ér és aki ennél többet ad érte, annak nem való pénz a kezébe.
2/7 A kérdező kommentje:
miért nem ér többet? Hallottam már róla jót és rosszat is.
2021. jún. 17. 17:52
3/7 anonim válasza:
Mert egy gyenge, régi, szar Citroen. Még 400-at is csak azért ér, mert ritka az 1.4 VTS, de amúgy meg ahogy mondtam, egy fityinget sem ér az autó.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, tehát azért nem jó, mert egy "gyenge régi szar Citroen". Ezzel nagy segítséget nyújtottál, köszönöm. Az 1.4, 75LE vts nem elég egy 1300kg max tömegű járműbe? Nem gyorsulásversenyekre használnám az autót, hanem városi közlekedésre, és pár balatoni útra Pestről.
2021. jún. 17. 18:41
5/7 anonim válasza:
Amúgy csak 935kg az autó. Ahhoz mondjuk elég a 75 lovacska.
És hogy mennyiért éri megvenni? Hát amennyiért adják :D
De nem csak a VTS kapta meg ezt az 1.4-es motort, hanem a sima modell is.
6/7 D. Brasco válasza:
Ha ennyire francia kell vegyel inkabb egy 2-es cliot.Minden szempontbol jobban jarsz vele
7/7 A kérdező kommentje:
Már 3 hónapja megvan, lett beletéve 6000km, és semmi komoly baja nem volt, csak pár filléres kopóalkatrésszel. Teljesen megbízható, ha karban van tartva, és a súlya miatt egyáltalán nem tűnik gyenge sz*rnak. Nyílván hatalmas hegyeket alacsony fordulaton 4-esben 3 utassal döcögve visz, de megfelelően kell vezetni, és nem lesz probléma még hegymászás közben sem.
2021. okt. 2. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!