Ha kihullik a babahajuk, kb. hány hónapos kórban nő vissza teljesen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 08:22
1/4 anonim válasza:
Olyan 7-8 hónapos korában kezdett el nőni az igazi haja a kisfiamnak, persze még mindig úgy néz ki, mintha kopirnyó lenne, pedig már 11 hónapos lesz. :) De most már azért kezd neki erősödni, egyre drótosabbnak érzem, eddig olyan kis "pamut" volt.
2/4 anonim válasza:
Nagyon változó! Van olyan baba, aki eleve nagy hajjal születik és teljesen kihullik a haja, majd néhány hónap múlva szépen vissza is nő. De olyan is, akinek akár 1-2 év is kell, mire szép, dús haja lesz. Az én két nagyobb gyerekem hatalmas hajjal született és - bár láttam a fejük alá tett peluson a kihullott hajukat, de észrevétlenül cserélődött a hajuk, nem lettek kopaszok. Az unokaöcsémnek volt haja születésekor, de néhány hetesen teljesen kihullott.. most 10 hónapos és apró pelyhecskék vannak a fején. Szóval megjósolhatatlan, hogy nálatok hogy lesz.
3/4 anonim válasza:
8 hónapos koráig tar kopasz volt, lány:) majd elkezdett nőni, 14 hónapos korára lett 3-4 centis haja, most 18 hónapos 10 centis gyűrű göndör.
4/4 anonim válasza:
Tényleg változó! Engem folyton ijesztgettek,hogy ki fog hullani a lányom tündérien szép nagy barna haja.Csecsemősök mondták a kórházban,hogy ekkora hajú lányt még nem láttak...:)
Én is láttam a textil peluson hajszálakat,de észrevétlenül cserélődött a haja. Most 7,5 hós és gyönyörű 5 cm-s hajzuhataga van! :D
Muszáj néha hajpántot vagy csatot rakni a hajába! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!