Azok a babak akik hajjal szuletnek azoknak kihullik es no masik es akik kopaszon szuletnek vagy pihe hajjal azoknak pedig no szuletesuktol fogva?
Figyelt kérdés
Nem nagyon ertem,az en kislanyom hosszu fekete hajjal szuletett,hatul egy kerek helyen elkopott a fekvestol,a tobbi pedig hullott,most mar csak a feje tetejen van egy taraj,de a kopasz helyen meg nem no semmi,pedig mar eleg reg oldalt fekve alszik.Van egy ismerosom akinek a kislanya szinten hosszu hajjal szuletett de neki nem hullt ki hanem nott tovabb nemsokara mehetnek nyiratkozni,akkor hogy is van ez?2010. márc. 11. 10:19
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő. A kislányomnak csak megritkult a hosszú fekete haja, most nyolc hónapos és már többször kellett neki vágni, mert a megmaradt haj megnőtt, az új haja meg hozzáerősödött a régihez. Fél évesen csatot lehetett bele rakni, anya nem győzte mondani, hogy milyen furcsa, mert neki mindkét gyereke tök kopasz volt féléves korában :)
Ne aggódj, majd kinő a haja, addig meg csináljatok sok fotót a muris mohikán frizkóról :)
2/5 anonim válasza:
Szia!
Minden babánál más!
Az én babám nagy hajjal született. Hátul egy picit ki kopott 3-4 hónapos korára, de többnyire megmaradt a csecsemő haj.
Most 1 éves és szép dús haja lett.
3/5 anonim válasza:
Az én kislányom 5 hónapos és tök kopi. :D
4/5 anonim válasza:
Na, akkor megnyugodtam. A kisfiamnak is hátul egy körben annyira kikopott a haja, hogy tényleg nincs, mintha nem is nőne ott... A többi helyen meg elkopott, kihullott, csak a nyakánál maradt meg hátul, ami nem érintkezik a matraccal... Most 4 hós, akkor remélem nemsokára neki is lesz már haja... mondjuk én 1,5 éves koromig kopasz voltam... utána a fodrászok nem győzték mondani, hogy mennyi hajam van... na ez most nem mondtható el :o( Ha nem az én hajamat lehet itthon találni mindenhol, akkor a fiamét... remélem, hogy mindkettőnknek hamarasona megáll a hajhullás :o))
5/5 anonim válasza:
Úgy látszik, ma nem tudok írni: hamarasona=hamarosan :o)
Ez a gépírás átka, és hogy kihasználom az alvásidő minden percét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!