Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fordult a babatok a...

Mikor fordult a babatok a hasarol a hatara?

Figyelt kérdés
A lanyom hat honapos lesz penteken, a hatarol a hasara at fordul reg, probal kuszni is, aktiv, de nem tud meg a hasarol a hatara fordulni, eddig 3x sikerült neki de ez is par napja azota nem. Voltam vele gyerek orvosnal ö nem talalt semmi rendelleneset, huzza a labat a hasa ala tolja felfele a feneket is, probal oldalra dölni de aztan megse. Neurologushoz is el vittem ö azt mondta kell stimulalni es menni fog, azt mondta ültessem parnak köze mert meg nem ül.

2021. jún. 21. 10:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én fiam 4 hónaposan fordult hátról hasra, de fordítva még egyszer sem. Hazudok, egyszer már csinálta, de az véletlen volt, nem tudatos. Szóval mi meg pont fordítva vagyunk. :/

Én ezen sose aggódtam. Első gyereknél sem. Valakinél kimarad a kúszás, valaki hátrafelé mászik stb, de olyan felnőtt nincs aki nem tudna járni, ülni, enni meg egyebek. Ha ficánkol, boldog, mozgékony, fejlődik és gyarapszik, akkor nem hiszem hogy számít hogy mikor mit csinál. Egyszer úgyis fogja csinálni.

2021. jún. 21. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!