Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik ételeket nem kell...

Melyik ételeket nem kell melegíteni a babának, és melyeket kell?

Figyelt kérdés

Gondolom az almát nem kell, a krumplit igen, de pl a sütőtököt?

Most kezdjük a hozzátáplálást, és kicsit tanácstalan vagyok ez ügyben.

5,5 hós a babám, evett már almát, banánt, sütőtököt, krumplit és ma répát.

Amit lehet én csinálok neki, de ami üveges, abból nem igazán tudom, mit melegítsek neki és mit ne?

2008. dec. 8. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém semmit nem eszik meg szobahőmérsékleten. Mindent egy 15 mp-re be szoktam rakni a mikroba, hogy testmeleg legyen. Gondolom az anyatej miatt, ezt szokta meg.
2008. dec. 8. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, sztem ami üveges v tejép melegítsd kicsit meg testmelegre.De majd kitapasztalod ahogy babád szerti.
2008. dec. 8. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekem mindent szobahőmérsékleten eszik, hozzá se kezd, ha langyi. Úgyhogy szerencsések vagyunk ebből a szempontból, hogy cumiüvegmelegítőre nem kellett beruházni. Teljesen egyedi, neked kell kitapasztalnod, a te babád, hogy szereti.
2008. dec. 8. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Általában testmelegen eszik meg. Kitapasztalod majd.

Cumisüveg melegítőre amúgy szerintem nem kell beruházni. Én mindig jó forró vizet tettem egy csészébe, beleállítottam a cumisüveget és hipp hopp testmeleg lett.

2008. dec. 8. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
utazásnál viszont jól jön.
2008. dec. 8. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!