Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól egyszerű...

Hány hónapos kortól egyszerű az élet a babával?

Figyelt kérdés
Ugye most 6 hónapos minden kaja előtt hiszti van, fürdés előtt már egy órával hiszti van... sok a sírás, nyöszörgés. Mi az a fordulóhónap vagy legyen bármi amihez kötitek, amióta "könnyebb az élet"? :)

#változás #baba #nyugodt anyuka
2021. jún. 18. 13:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó vagyok. Miert kell húzni a kaját? Ha éhes adjál neki. :) Vagy nem ertem. Van baba aki többször eszik keveset..
2021. jún. 18. 13:36
 12/28 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nincs ilyen.

Ha 20 éves se lesz könnyű :D

2021. jún. 18. 13:38
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az az időszak volt a legegyszerűbb.
2021. jún. 18. 14:01
 14/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem kell szórakoztatni. Ha sír, akkor sír. Találj ki neki valamit. Például vegyél neki olyan ágydíszt (nem tudom mi a neve), ami körbe-körbe forog és azt nézegetheti.
2021. jún. 18. 14:13
 15/28 anonim ***** válasza:
95%
Azt szokták mondani, és szerintem nagyon igaz, hogy mindig másképp nehéz. Valami nehézség, probléma, mindig van. Én azt szoktam mondani, hogy az enyémek (1 és 3 évesek) élőmunkaigényes korban vannak :) A 3 éves egyre könnyebb abból a szempontból, hogy önállóbb, és ahogy a szerepjátékok bejönnek egy darab kaviccsal is el tudja szórakoztatni magát, de sokkal komplexebb igényei is vannak, mint egy 1 évesnek. Valami gondolom mindig lesz, ami épp nehéz, de ahogy te átalszod az éjszakát, sokkal jobb színben fog tűnni minden :)
2021. jún. 18. 14:22
 16/28 anonim ***** válasza:
97%

A 6 évesem még mist is kemény dió.

Az ikrekkel sokkal könnyebb az élet mióta képesek a helyváltoztatádra

2021. jún. 18. 14:38
 17/28 A kérdező kommentje:
egyedül a babával meg a kutyával néha sok... hajnalban kepek, hogy legyen időm edzeni, kutyázni és néha elfaradok, nem ertem mi a baja, miert sir... hisz nem faj a hasa, nem ehes nem szomjas... de csak mondja es mondja es mondja... neha sokkal nehezebbnek erzem ea farasztobbnak mint az eddigi eletem pedig mindig mentem mint egy mergezett eger
2021. jún. 18. 15:01
 18/28 anonim ***** válasza:
98%

Ha húzod az időt a kajával, és ordít akkor bizony de, éhes.

Miért húzod az időt? Hányszor alaszik egy nap? Ha már fekvés előtt egy órával visít, nem lehet, hogs hamarabbi alvásra lenne igénye vagy több szundira, és azért visít mert fáradt? A fürdés is azért szenvedés mert már inkább aludna szerintem.

2021. jún. 18. 15:14
 19/28 anonim ***** válasza:
97%

Leírták a lényeget, minden gyerek más, mindenki máshogy éli meg az egyes történéseket, és minden korszaknak megvannak a maga nehézségei.

Szerintem onnantól sokkal többet kell foglalkozni egy gyerekkel, hogy megindul, vízszintes, majd függőleges irányba.

Hogyha tudod, hogy fürdés előtt egy órával azért sír, mert éhes, akkor etesd meg...

Előfordul, hogy bizonyos dolgokról le kell mondani/csökkenteni kell a gyakoriságát, időtartamát, nagyon nem csak a saját igényeink és vágyaink vannak, amikor gyerekünk lesz. (Nem merem azt írni, hogy leginkább le kell mondani sok mindenről egy jó időre.)

Próbáltál egyébként a babáddal tornázni? Van direkt baba-mama torna is, kompromisszumként néha tornázhatnál így, ha vevő rá.

2021. jún. 18. 15:18
 20/28 anonim ***** válasza:
72%

Ne szórakoztasd, mert csinalhatod aztán nagyon hosszú ideig. Rakd le a földre hasra. Rakj valamit elé, és majd felfedezi. Legyél ott ha gond van, de én hagynám nézelődni. Ha sír hát beszélj hozzá.. Stb. Nekem ez a kor volt a legkönnyebb. Letettem a szőnyegre, amire vettem egy óriás gyerek polifómot, és raktam elé érdekes dolgokat. Volt, hogy csak egy flakont vízzel, vagy száraz tesztat... stb. A fiam míg meg nem tanult beszélni, addig csak nyígott, nagyon idegtepo volt. Most lassan 3 éves, sokkal jobb már minden, minden téren. Onalobb, beszél, szobatiszta... Stb

Mindenki máskor lélegzik fel kicsit. Kitartást.

2021. jún. 18. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!