Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újra gondolt babaváró ajándék?

Újra gondolt babaváró ajándék?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy a pelenka tortában lévő pelust nem szívesen adnák a gyermekre "mert össze van fogdosva". Én viszont ettől nagyon nem szeretnék elérni és egy kisebb bontatlan csomag pelust szeretnék körbe építeni egyéb baba holmikkal. De gondom akadt pelus kérdésben. Dm-es? Spáros? Tescos? (négy a legdrágábbat akarom de nem is a legszarabb minöségüt pl:pampers ami sok ismerősömnél is rossz)

2021. jún. 17. 15:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Kedves 8-as! Sajnálom a picidet, de nem hiszem hogy lenne olyan hülye barát, családtag aki egy beteg gyereknek ilyet ad. Itt nem hiszem hogy erről van szó. Egy egészséges babának nehogy már baja legyen attól, hogy valaki megfogja kívülről a pelenkáját! Azért ne essünk már át a ló túloldalára...
2021. jún. 18. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
az anyának vegyél inkább valamit, a babának megveszik a szülők az összes mindent úgyis, többet is, mint amire szüksége van... az anyára meg senki se gondol, amint a gyerek kibújt.
2021. jún. 18. 12:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Én random mindenféle pelenkát ráadtam a gyerekre, de egyik sem dörzsölte ki a bőrét és még a pisi-kaki se öntött ki belőle.

Én sajnos nem kaptam senkitől pelenkatortát de jobban örültem volna neki mint a sok ruhának, amit a rokonok, ismerősök összehordtak.

2021. okt. 14. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!